Χειροπέδες σε γιαγιά και 17χρονη εγγονή με «επιχείρηση πρέζας» στη Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες σε γιαγιά και 17χρονη εγγονή με «επιχείρηση πρέζας» στη Θεσσαλονίκη Τρίτη, Δεκέμβριος 18, 2018 - 13:18

❱❱ Μαζί με την ανήλικη εγγονή της είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη μια 59χρονη Ελληνίδα!

Η «γιαγιά της πρέζας» και η 17χρονη εγγονή της συνελήφθησαν όταν ο σκύλος

ανιχνευτής βρήκε στην κατοχή τους μισό κιλό ηρωίνης που προοριζόταν να διακινηθεί στις πιάτσες των τοξικομανών της πόλης!

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ως μέλη κυκλώματος που έφερνε ναρκωτικά από την Αθήνα και τα διακινούσε στη Θεσσαλονίκη.

Γιαγιά και εγγονή έπεσαν στη... φάκα, όταν οι αστυνομικοί τις εντόπισαν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και βρήκαν στην κατοχή τους ένα δέμα με ηρωίνη βάρους 511 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατέσχεσαν και το ποσό των 1.470 ευρώ που εκτιμάται ότι προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Τα κινητά έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που ζήτησαν άρση απορρήτου για να διαπιστώσουν το πελατολόγιό τους και τις επαφές τους στην Αθήνα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η 59χρονη αποτελεί ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, με ρόλο στη μεταφορά των ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και την περαιτέρω διακίνησή τους, έχοντας ως άμεση συνεργάτιδα τη 17χρονη εγγονή της.

Οι δύο γυναίκες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα