Χειροπέδες για χρέη στο Δημόσιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες για χρέη στο ΔημόσιοΤρίτη, Απρίλιος 29, 2014 - 16:06

Τρεις συλλήψεις επωνύμων για χρέη έγιναν χθες από άντρες της Ασφάλειας. Τον χορό των συλλήψεων άνοιξε ο 46χρονος εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος, ο οποίος αντιμετωπίζει οφειλές που συνολικά ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ. Ειδικότερα, η σύλληψη του εφοπλιστή έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

και αφορούν οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 442.976,19 ευρώ και οφειλή ΦΠΑ ύψους 739.358,99 ευρώ.
Παράλληλα χθες βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών Αρχών ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, καθώς και ο πρώην αντιπρόεδρος του νοσοκομείου, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Οι κατηγορίες

Οι δύο άντρες, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας έπειτα από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούνται για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ το χρονικό διάστημα από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2013. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 1.536.814,64 ευρώ. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ κατ' εξακολούθηση. Σημειώνεται ότι Μαρτίνης και Παπαδημητρίου είχαν συλληφθεί και τον περασμένο Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα