Χειροπέδες σε Ρουμάνα για το βαγόνι των οργίων

18:00 3/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες σε Ρουμάνα για το βαγόνι των οργίωνΠαρασκευή, Φεβρουάριος 3, 2017 - 17:59

Αντρο οργίων -ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των πελατών- είχε κάνει ένα βαγόνι τρένου στην Πάτρα μια 25χρονη Ρουμάνα, που μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι μετέτρεψε σε σκλάβα του σεξ 17χρονη ομοεθνή της.

Οι πληροφορίες για το δράμα της έφηβης στο βαγόνι του μαρτυρίου έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών και δύο από αυτούς προσποιήθηκαν τους πελάτες.
Συνάντησαν τις δύο Ρουμάνες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας και συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη αντί 50 ευρώ.

Σε υπαίθριο χώρο

Αφού η 25χρονη πήρε τα χρήματα σε χαρτονόμισμα που είχε προσημειωθεί, προέτρεψε τη 17χρονη να πάει στο βαγόνι του σταθμευμένου τρένου με τον έναν αστυνομικό, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του άλλου αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο άνδρες αποκάλυψαν την πραγματική ιδιότητά τους και, όπως ήταν φυσικό, πέρασαν χειροπέδες στις δύο Ρουμάνες.

Στην κατοχή της 25χρονης Ρουμάνας βρέθηκε και το διαβατήριο της 17χρονης συμπατριώτισσάς της, το οποίο παρακρατούσε εδώ και μήνες για να την αναγκάζει να εκδίδεται στο βαγόνι, το οποίο είχε διαμορφώσει κατάλληλα με διάφορα κλινοσκεπάσματα.
Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, πριν από λίγους μήνες η 25χρονη έπεισε το κορίτσι να έρθει στην Ελλάδα με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής.

Ομως, με το που πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, της κράτησε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και με απειλές την εξωθούσε στην πορνεία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα