Χαντίντ και Τζένερ: Από το catwalk στις Μπαχάμες!

ΚΟΣΜΟΣΧαντίντ και Τζένερ: Από το catwalk στις Μπαχάμες! Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2017 - 18:18

❱❱ Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ στο εξωτικό νησί με αφορμή τα γενέθλια της φίλης τους Χέιλι Μπόλντουιν

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Επειτα από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς στις πιο hot πασαρέλες του κόσμου, η Μπέλα Χαντίντ και η Κένταλ Τζένερ είχαν ανάγκη και με το παραπάνω μερικές ημέρες απόδρασης. Και η αφορμή δεν άργησε να έρθει.

Η διάσημη «κολλητή» τους Χέιλι Μπόλντουιν αποφάσισε να

γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της με ένα ταξιδάκι στις Μπαχάμες μαζί με μερικές από τις καλύτερες φίλες της.



Η εκδρομή αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση για την 21χρονη Χαντίντ, η οποία είχε μόλις γυρίσει από το σόου της Victoria’s Secret στη Σανγκάη, αλλά και για την 22χρονη Τζένερ, η οποία συμμετείχε στα περισσότερα σόου των εβδομάδων μόδας του φθινοπώρου. Καλεσμένες της Μπόλντουιν ήταν επίσης η Τζάστιν Σκάι, η Ρένελ Μεντράνο, η Καμίλα Μορόνε και η Ιζαμπέλα Μπεσκάρντ, οι οποίες απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα των τροπικών νησιών από την άνεση του πολυτελούς γιοτ τους, φροντίζοντας παράλληλα να τροφοδοτούν το Instagram με στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Πόζαραν προκλητικά

Φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, που δεν άφηναν πολλά στη φαντασία, τα κορίτσια πόζαραν προκλητικά άλλοτε πάνω στο γιοτ, επιδεικνύοντας τα ατέλειωτα πόδια τους και τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς τους, κι άλλοτε στις χρυσαφένιες αμμουδιές.

Η Κένταλ Τζένερ, μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφία της ίδιας και της Χαντίντ, πλάτη, ώστε να φανούν τα στρινγκ μαγιό τους, ενώ η Μπέλα ανέβασε λίγο αργότερα βίντεο στο οποίο καταγράφει την ανέλπιστη συνάντηση της παρέας με μια αγέλη αγριογούρουνων που κολυμπούσαν στα κρυστάλλινα νερά με τη χιουμοριστική λεζάντα «είμαι νεκρή».



Λίγες ώρες αργότερα τα κορίτσια έφυγαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να προλάβουν τις πτήσεις επιστροφής τους προς διαφορετικούς προορισμούς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα