«Μπόμπα» η πρεμιέρα!

SHOWBIZ«Μπόμπα» η πρεμιέρα!Τρίτη, Σεπτέμβριος 19, 2017 - 18:19

❱❱ Ο Δ. Κουρούμπαλης υπογράφει την απίθανη κωμωδία, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού

«Εκρηκτική» πρεμιέρα για τη Μαρία Σολωμού και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο Θέατρο Studio Ιλίσια - Βολανάκης! Φυσικά, επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα, όμως μέχρι να πιστοποιηθεί από τους αστυνομικούς, που έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή την αίθουσα, οι πρωταγωνιστές,

οι καλεσμένοι, οι celebrities και οι υπάλληλοι της επιχείρησης ξεροστάλιασαν στο πεζοδρόμιο της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.


Το τηλεφώνημα για τον εκρηκτικό μηχανισμό έγινε λίγο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του έργου στις 8 το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός πανικός. Τα χαμόγελα του κοινού, που περίμενε πώς και πώς να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, ξαφνικά πάγωσαν και τη χαρά τους διαδέχτηκαν η αναστάτωση και η αγωνία. Ωστόσο, η έξοδός τους από το θέατρο έγινε με απόλυτη τάξη και ηρεμία, χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξε το προσωπικό της επιχείρησης.

Τελικά, ο «Σκύλος που τον έλεγαν φρίκη», προς απογοήτευση του φαρσέρ, δεν αναβλήθηκε! Η παράσταση, που πέρυσι έσπασε ταμεία και πήρε εύκολα το «πράσινο φως» για τη φετινή σεζόν, άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και το θεατρικό ζευγάρι αποθεώθηκε επί σκηνής.

Ερωτική υπόθεση

Αλλωστε, πρόκειται για μια απίθανη κωμωδία που έγραψε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και σκηνοθέτησε με τη Φρόσω Κορρού, το στόρι της οποίας είναι άκρως ερωτικό. Η Μαργαρίτα χωρίζει από τον σύντροφό της και αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας, που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της. Και επιπλέον τους χωρίζει ένας τοίχος, από τον οποίο ναι μεν ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα