Μπέζος: Μοναδικός ο ρόλος που θα παίξω στη «Δικαίωση»

TV GOSSIPΜπέζος: Μοναδικός ο ρόλος που θα παίξω στη «Δικαίωση»Πέμπτη, Μάρτιος 19, 2015 - 19:21

Μετά την «Κλινική περίπτωση» και το «Σπίτι της Eμμας» στο Mega και το guest που έκανε πέρυσι στο «Διά ταύτα» του Alpha, ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει με ακόμη μία τηλεοπτική συμμετοχή. Ο πρωταγωνιστής δεν μπόρεσε να απαντήσει αρνητικά

στον μετρ των κοινωνικών σειρών Δημήτρη Αρβανίτη που του πρότεινε να συμμετάσχει στη «Δικαίωση», καθώς τον εκτιμά πολύ. «H "Δικαίωση" είναι μια δραματική σειρά και ο Δημήτρης Αρβανίτης ήθελε μια ξεχωριστή πινελιά.

»Μου εξήγησε ότι αυτό που επιθυμεί είναι μια κωμική ανάπαυλα για να υπάρχει μια ανάσα στον τηλεθεατή. Διάβασα τον ρόλο και είναι πράγματι ξεχωριστός. Σπάνιος, θα έλεγα» τονίζει ο ηθοποιός. Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν από τις 23 Μαρτίου θα δούμε τον δημοφιλή ηθοποιό να υποδύεται έναν παράξενο άνθρωπο που επισκέπτεται ως πελάτης το δικηγορικό γραφείο του Χρήστου (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και του ζητεί βοήθεια.

Στην πλάτη του κουβαλάει μια ιδιαίτερη ιστορία. Εχει δεχτεί μήνυση από έναν γνωστό υπουργό, επειδή τον αποκάλεσε... ηλίθιο, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί η πολύκροτη δίκη του που θα κάνει τη Μυρτώ (Κ. Κλαψινού) και τον Χρήστο, ως αντιδίκους, διάσημους στο πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέζος θα παραμείνει στη σειρά για δύο εβδομάδες με συνεχή προβολή, αφού η δικαστική διαμάχη θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να πούμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Μπέζος έχει ρίξει το βάρος κυρίως στο θέατρο, γι’ αυτό και απέχει από την τηλεόραση. Φέτος σκηνοθετεί στο Βρετάνια το έργο «Ενας ήρωας με παντούφλες», ενώ για το καλοκαίρι ετοιμάζει τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. «Η τηλεόραση όμως δεν τελειώνει εδώ για εμένα. Αποφασίσαμε με το Mega να συνεχίσουμε από τον Οκτώβριο με είκοσι επεισόδια τη σειρά “Κλινική περίπτωση” που κόπηκε άγαρμπα λόγω οικονομικής δυστοκίας. Πιστεύω ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι μια πράξη σεβασμού στον τηλεθεατή» συμπληρώνει ο Γιάννης Μπέζος.

Τεριάννα Παππά

Γιάννης ΜπέζοςΔικαίωση
Keywords
Τυχαία Θέματα