ΜΠΑΜ! Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη με μπούστο που... κολάζει!

SHOWBIZΜεγάλο «πιστόλι» η Αννα Κορακάκη!ΜΠΑΜ! Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη με μπούστο που... κολάζει!Δευτέρα, Αύγουστος 28, 2017 - 14:38

Μεγάλο «πιστόλι» η Αννα Κορακάκη! Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή έβαλε φωτιά στα social media με τις φωτογραφίες που ανάρτησε τις προηγούμενες ώρες...

Ποζάροντας με σέξι αποκαλυπτικό μαγιό στον φακό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της - σε σημείο που ελάχιστοι πρόσεξαν ότι δίπλα της ήταν ο σύντροφός της... Η 21χρονη αθλήτρια προκάλεσε ρίχτερ ενθουσιασμού με το πλούσιο μπούστο της, αναδεικνύοντας έτσι και τα προσόντα της εκτός του σκοπευτηρίου.

Πλέον απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της με τον Γάλλο συνάδελφο και αγαπημένο της Pierre Edmond Piasecki, που έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο άθλημά του. Μάλιστα, η Κορακάκη με άλλη αγωνιστική φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram αναφέρθηκε στο μεγάλο ραντεβού του Οκτωβρίου.

«Οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και σύντομα αρχίζει η δουλειά. Τον Οκτώβριο ραντεβού στο Νέο Δελχί με τις δέκα καλύτερες σκοπεύτριες του κόσμου για το 2017. Εχω προκριθεί και στα δύο αγωνίσματα. Πολύ σημαντικός αγώνας και ελπίζω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κάλυψη από απλά story. Καλό υπόλοιπο διακοπών σε όσους τις κάνουν αργότερα και καλή δύναμη σε όσους ξεκινάνε δουλειά» ήταν το μήνυμα της πανέμορφης Αννας, που σύντομα θα αρχίσει προπονήσεις για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων στα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχει. Και με όσα έχει δείξει, έχει την ικανότητα να τα κατακτήσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα