Αξεσουάρ που προστατεύουν από το μάτι!

13:21 2/8/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑξεσουάρ που προστατεύουν από το μάτι!Σάββατο, Αύγουστος 2, 2014 - 13:00

Αλλάζουν την ενεργειακή τους... ρότα φορώντας κοσμήματα, τα οποία μάλιστα έκαναν μόδα. Τη νέα τάση της εποχής στα αξεσουάρ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, υπογράφει η Kat Kat. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Καλλίνογλου είναι εκείνη την οποία εμπιστεύονται οι celebrities για τις εμφανίσεις τους, γιατί αυτό που κάνει ξεχωριστές τις δημιουργίες της

είναι πως δουλεύει με βάση κρυστάλλους, οι οποίοι φέρνουν θετική ενέργεια και αποτοξινώνουν τον οργανισμό από την αρνητικότητα.

«Χρησιμοποιώ 23 διαφορετικούς κρυστάλλους, ενώ ακόμη και η συσκευασία μέσα στην οποία βάζω τα κοσμήματα όταν τα αγοράζει κάποιος έχει ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, που βοηθάει στον καθαρισμό. Ο κρύσταλλος πρέπει να μείνει στο αλάτι αυτό 24 ώρες για να καθαρίσει ενεργειακά. Τα κοσμήματα τα φοράς και σε προστατεύουν από το κακό μάτι. Το ξεχωριστό με αυτά τα κομμάτια είναι ότι κάθε κρύσταλλος έχει μοναδικό χρώμα και σχήμα, είναι “ζωντανός”. Οταν υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω σου, οι κρύσταλλοι αλλάζουν χρώμα και κάποιες φορές ραγίζουν και σπάνε» εξηγεί στην «Espresso» η Κατερίνα.

Μενταγιόν

Η Kat Kat φτιάχνει μενταγιόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια, κομμάτια για γυναίκες και για άνδρες, ενώ δεν είναι λίγοι οι Ελληνες celebrities που πίνουν νερό στο όνομά της. «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις πρώτες που επέλεξαν να φορούν δικά μου κοσμήματα. Προτιμάει τα κρεμαστά στον λαιμό, επειδή ακουμπούν στο δέρμα της και με τον τρόπο αυτό λειτουργεί καλύτερα ενεργειακά ο κρύσταλλος και της φέρνει ηρεμία. Η Τζένη Μπαλατσινού επιλέγει τα σκουλαρίκια, που της τονίζουν ακόμη περισσότερο το πανέμορφο πρόσωπό της. Το ίδιο προτιμάει και η Στέλλα Καλλή, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή έχει φορέσει ένα εντυπωσιακό βραχιόλι. Μάλιστα, η ηθοποιός ασχολείται με τους κρυστάλλους και ξέρει πράγματα.

Η Αννα Βίσση έχει δαχτυλίδι, το οποίο είδε να φοράει η Τόνια Σωτηροπούλου κι εκείνη της το έκανε δώρο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κολιέ από μαύρη τουρμαλίνη, η οποία είναι ιδανική για επιτυχία στα επαγγελματικά και για προσωπική γαλήνη. Ο Στέλιος Ρόκκος έχει περίπου έξι κομμάτια, και το αγαπημένο του είναι μια bullet αμέθυστου, ο οποίος είναι ο πιο δυνατός κρύσταλλος στον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας». Οι δημιουργίες της Κατερίνας Καλλίνογλου ταξιδεύουν και στο εξωτερικό, αφού δεν είναι λίγες οι μπουτίκ ξενοδοχείων σε Ν. Υόρκη και Βιένη που τις διαθέτουν.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα