«Ασφαιροι» ντετέκτιβ

TV GOSSIP«Ασφαιροι» ντετέκτιβΔευτέρα, Οκτώβριος 26, 2015 - 19:19

Οι Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύονται δύο ξεχωριστούς ντετέκτιβ που, παρά το γεγονός ότι ουδεμία σχέση έχουν με το έγκλημα και την έρευνα, καταφέρνουν να πλασαριστούν ως ο φόβος και ο τρόμος του οργανωμένου εγκλήματος.

Γκαφατζήδες και παντελώς άσχετοι, αυτοί οι «Ασφαιροι» αστυνομικοί κατορθώνουν ως διά μαγείας να επιλύσουν και την πιο περίπλοκη υπόθεση που τους ανατίθεται. Η νέα κωμική σειρά του Alpha

άρχισε την περασμένη Δευτέρα με τους καλύτερους οιωνούς, σε μια εποχή όπου το χιούμορ είναι πλέον πολύτιμο.

Ο Ρούμπος είναι γνωστός από το «Κάψε το σενάριο» και τις απίθανες μιμήσεις και εναλλαγές ρόλων που τον έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή. Μάλιστα ο ηθοποιός υπογράφει και το σενάριο της σειράς.

Λίγες ώρες πριν από την προβολή του δεύτερου επεισοδίου, ο Ζήσης Ρούμπος μιλάει στην «Espresso» για τη νέα παραγωγή. «Οι "Ασφαιροι" είναι μια σειρά γυρισμένη με κινηματογραφική αντιμετώπιση, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση, αλλά στο εξωτερικό είναι κοινή πρακτική» αναφέρει ο πρωταγωνιστής και συνεχίζει: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Ελληνας θεατής είναι έτοιμος να δει κάτι παραπάνω από κακοφωτισμένα πλατό και τετριμμένους διαλόγους. Το χιούμορ είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Εμείς απλώς ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε εκείνον τον θεατή που περιμένει το κάτι παραπάνω από ένα τηλεοπτικό προϊόν».

Οσο για το τι τον ενθουσίασε σε αυτόν τον ρόλο, ο Ζήσης Ρούμπος αποκαλύπτει: «Ο Αγης Λίτσης είναι ένας τύπος Δον Κιχώτη. Ενας αφελής άνθρωπος που κυνηγάει τα όνειρά του, όποιο και αν είναι το τίμημα. Είναι ρομαντικός, αστείος, γκαφατζής, θεωρεί ότι είναι γόης και επίσης ότι ξέρει καράτε. Τι να μη μου αρέσει σε αυτόν τον ρόλο; Βοηθάει βέβαια ότι τον γράφω εγώ» παραδέχεται με χιούμορ.

Μιλώντας για το σενάριο και το αν στηρίζεται σε κάποια ξένη παραγωγή, όπως συνηθίζεται την τελευταία σεζόν σε αρκετά σίριαλ, ο ηθοποιός διευκρινίζει: «Με τον Δημήτρη (Πλατανιάς) δεν έχουμε ανακαλύψει τον τροχό. Η σειρά είναι βασισμένη σε επιρροές που αγαπάμε και που θέλουμε πολύ να μιμηθούμε. Αυτό είναι κάτι που δεν κρύβουμε. Από σκηνοθέτες που μας αρέσουν μέχρι σειρές που έχουν ξεχωρίσει για εμάς δανειζόμαστε στοιχεία και τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κάτι καινούργιο. Ομως η ιδέα της σειράς είναι καινούργια και πρωτότυπη, ένα δικό μας παιδί».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα