Αποθέωση από το Hollywood

ΚΟΣΜΟΣMayweather Vs McGregorΑποθέωση από το HollywoodΔευτέρα, Αύγουστος 28, 2017 - 18:39

❱❱ Αστέρια του σινεμά και της μουσικής παρακολούθησαν τον αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στους Μέιγουεδερ και ΜακΓκρέγκορ

Με κομμένη την ανάσα όλη η σόουμπιζ παρακολούθησε «τον αγώνα πάλης του αιώνα» στην πυγμαχία μεταξύ του Φλόιντ Μέιγουεδερ και του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Οι δύο αθλητές είχαν ξεκινήσει τις αψιμαχίες από την Παρασκευή, οπότε και έφτασαν στο Λας Βέγκας, και τις συνέχισαν ακόμη και στη ζύγισή τους, το Σάββατο!

Τελικά, όμως,

με το έπαθλο των 600.000.000 δολαρίων έφυγε o Μέιγουεδερ, καταχειροκροτούμενος από τον Μπρους Γουίλις, τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, τον Τζέραρντ Μπάτλερ, την Τζένιφερ Λόπεζ, τον βασιλιά του NBA ΛεΜπρον Τζέιμς και τον μποξέρ Μάικ Τάισον, που βρίσκονταν μεταξύ των 20.000 θεατών στην T-Mobile Arena.

Ο νικητής δε δικαίωσε και με το παραπάνω το παρατσούκλι του «Money», αφού, εκτός από το έπαθλο, εκτιμάται ότι έβγαλε 20.000.000 δολάρια μόνο και μόνο από τα ρούχα που φορούσε στο ρινγκ, καθώς τον καθιστούσαν ανθρώπινη διαφημιστική πινακίδα.

Και επειδή δεν κάνει τίποτα αν δεν είναι business, επέλεξε να γιορτάσει τη νίκη του στο δικό του στριπ κλαμπ Girl Collection. Μία από τις χορεύτριες (φωτό) του κλαμπ ανέβασε, μάλιστα, για να γιορτάσει τη νίκη του, ένα παλαιότερο βίντεο που έδειχνε τον 40χρονο αθλητή να ρίχνει χαρτονομίσματα πάνω σε κορίτσια που κουνούσαν προκλητικά τα οπίσθιά τους, με το μήνυμα «Πρέπει να μοιράζεσαι τα κέρδη!»

Απόλυτος κυρίαρχος πάνω στο ρινγκ

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, με τον Αμερικανό μποξέρ να κερδίζει κατά κράτος τα ξημερώματα της Κυριακής (με τεχνικό νοκ άουτ στον 10ο γύρο) τον φιλόδοξο MMAer Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ετσι, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας του από τα ρινγκ, έκανε το 50-0, προσπερνώντας τον θρυλικό Ρόκι Μαρτσιάνο, και έκλεισε πανηγυρικά την καριέρα του.

«Νομίζω ότι ο διαιτητής σταμάτησε λίγο νωρίς τον αγώνα. Θα προτιμούσα ακόμη και να πέσω κάτω. Επρεπε να μας αφήσει να παίξουμε» ήταν το παράπονο του 29χρονου ΜακΓκρέγκορ μετά την ήττα του στον πρώτο του επαγγελματικό πυγμαχικό αγώνα. Πάντως, ακόμη και αν ο διαιτητής δεν σταματούσε τον αγώνα στον 10ο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ και συνεχιζόταν έως τον 12ο γύρο, θα έχανε στα σημεία!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα