ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ • Σφαγή για Λοτσάρη και πρώην σύζυγο

COVER STORYΒγήκαν μαχαίρια για το ζευγάρι που διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις και «χώρισε πολιτισμένα»ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ • Σφαγή για Λοτσάρη και πρώην σύζυγοΠέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 15:23

Ακριβώς ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποθέωνε την πρώην σύζυγό του Νίνα Λοτσάρη, αναρτώντας στο facebook βίντεο από παράστασή της. Εκείνη του είχε απαντήσει στον ίδιο τόνο και όλα έδειχναν πως

το ζευγάρι, που τράβηξε διαφορετικούς δρόμους το 2012, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις και χώρισε πολιτισμένα. Ωστόσο, η αναγραφή των ονομάτων τους σε πινάκιο του Πρωτοδικείου της Αθήνας με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων αποκάλυψε ότι... βγήκαν τα μαχαίρια!

ΑΠΟ ΤΗ
ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ

Η δημοφιλής showwoman έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου της, για να ρυθμίσουν τα οικογενειακά ζητήματα και ειδικότερα σχετικά με τα δύο ανήλικα κοριτσάκια τους. Είχε προηγηθεί και σχετική έκδοση προσωρινής διαταγής, ενώ αγωγή διαζυγίου φέρεται ότι κατέθεσε προ ολίγων μηνών ο κ. Σκορδάλης.

Κανείς από τους δύο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όμως μόλις ακούστηκαν τα ονόματά τους προσέγγισαν την έδρα οι δικηγόροι τους, ενημερώνοντας ότι στο μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων έγινε συμβιβαστική επίλυση των διαφορών. «Κύριε πρόεδρε, καταφέραμε να βρούμε μια άκρη.

Το ποσό της διατροφής

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό σε ΚΕΠ. Συνομολογείται από τον κ. Σκορδάλη η ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών στην κυρία Λοτσάρη. Συμφώνησαν και στο ποσό της διατροφής και παραμένει αυτό που ορίσθηκε στην προσωρινή διαταγή» εξήγησε η συνήγορος του επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, ήθελε να υποβάλει αίτημα σχετικά με τη ρύθμιση της επικοινωνίας με τα παιδιά, αίτημα που δεν έγινε δεκτό (για δικονομικούς λόγους), και το δικαστήριο ζήτησε να κατατεθεί σχετικό δικόγραφο. «Δεν έχει ρυθμιστεί το ζήτημα της επικοινωνίας μεταξύ τους. Τα έχουν βρει στα μείζονα και παραμένει το έλασσον να λυθεί» επέμεινε η δικηγόρος, χωρίς να πείσει τελικά τους δικαστές. Ετσι, αναμένεται πλέον η έκδοση της απόφασης, η οποία θα υιοθετεί τα ήδη συμφωνημένα, άρα η εντυπωσιακή περφόμερ και ο κ. Σκορδάλης θα «συναντηθούν» ξανά στις δικαστικές αίθουσες για το ζήτημα της ρύθμισης της επικοινωνίας των δύο κοριτσιών με τον πατέρα τους. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε το 2012, έξι μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του. Αν και το διαζύγιο φαινόταν βελούδινο, όπως όλα δείχνουν τελικά υπήρξε... σφαγή!

Δέκα χρόνια κοινής πορείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση αγωγής διαζυγίου φέρεται ότι κατατέθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, αν και όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η αίσθηση ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και τυπικά. Η όμορφη showwoman και ο γοητευτικός επιχειρηματίας μετρούσαν δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Αρχικά το ζευγάρι διέψευδε τις φήμες για χωρισμό, μέχρι τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της Νίνας Λοτσάρη με νέο δεσμό σε νησί του Ιονίου. Εκτοτε ο καθένας κάνει τη δική του ζωή, ενώ, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε συνέντευξή του τότε ο κ. Σκορδάλης: «Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Δεν θα κάνω κουμάντο στη ζωή της και εκείνη δεν θα κάνει στη δική μου. Επειδή όμως έχει τις κόρες μας, θέλω να είναι προσεκτική στις κινήσεις της. Με ενδιαφέρει η ψυχική υγεία των κοριτσιών μου».

Πριν από έναν χρόνο, ο κ. Σκορδάλης είχε γράψει στο facebook για τη Νίνα: «Πώς να μη συνεχίζω να επιμένω να συνεργάζομαι με αυτή τη γυναίκα; Εκτός από τις δύο υπέροχες κόρες που μου χάρισε, συνεχίζει, κάθε φορά που την ακούω ή τη βλέπω στη σκηνή, να με κάνει να αισθάνομαι σαν μικρός θεός, αρχαίος, που παίζει τους πλανήτες στα χεράκια του. Σ' ευχαριστώ και φέτος, Νινέτ».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και ο έρωτας με τον διατροφολόγο που όμως δεν είχε happy end!

Αν και η ίδια ποτέ δεν επιδίωξε να «διαφημίσει» την προσωπική ζωή της, φωτογράφοι και ρεπόρτερ κατάφερναν να βρουν το νέο φλερτ στο πλευρό της Νίνας Λοτσάρη. Η showwoman, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, συνδέθηκε με γοητευτικούς και νεότερους σε ηλικία άνδρες, οι οποίοι μοιράζονταν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά: μελαχρινοί, με μούσι και γυμνασμένοι.

Ο πρώτος που κέρδισε την καρδιά της, πριν από περίπου πέντε χρόνια, ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σπύρος Μπράτος. Το ζευγάρι είχε «συλληφθεί» σε κοινή έξοδο στο Κολωνάκι, που τότε θεωρήθηκε η «επίσημη πρώτη» τους! Η σχέση κράτησε έως τον Ιούλιο του 2013, αφού η απόσταση -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- φαίνεται ότι τους ανάγκασε να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, κάποιες φορές υπήρξαν φήμες χωρισμού κατά τη διάρκεια του δεσμού τους, που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ιούνιος του 2015 έφερε νέο έρωτα στη ζωή της εντυπωσιακής Νίνας. Με τον διατροφολόγο Διονύση Πάνο γνωρίστηκε στη Μύκονο μέσω κοινής παρέας. Η σχέση τους είχε ups and downs, αφού πέρυσι τον Φεβρουάριο οι πληροφορίες τούς ήθελαν και πάλι singles. Ομως ένα ταξίδι στο Παρίσι και αναρτήσεις στα social media διέλυσαν τις φήμες. Και ενώ όλοι νόμιζαν πως η Λοτσάρη βρήκε το πρόσωπο το οποίο θα έμενε για καιρό στη ζωή της, «έσκασε» η είδηση τρεις μήνες μετά το τέλος, αφού οι δυο τους είχαν χωρίσει χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Ετσι, η όμορφη Νίνα φαίνεται ότι κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη στα αθηναϊκά στέκια, παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις και μουσικά σχήματα.

Νίνα ΛοτσάρηΚωνσταντίνος ΣκορδάληςΔιονύσης ΠάνοςΣπύρος Μπράτος
Keywords
Τυχαία Θέματα