Αποκαλύψεις από Καλλιμούκου μετά το τροχαίο λόγω της βροχής

SHOWBIZΑποκαλύψεις από Καλλιμούκου μετά το τροχαίο λόγω της βροχήςΠαρασκευή, Ιανουάριος 20, 2017 - 18:08

Ενα ατύχημα που συνέβη την ώρα που πήγαινε στον ραδιοφωνικό σταθμό για την καθημερινή εκπομπή, την οποία κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Θανάση Βαμβακά, παραλίγο να χαλάσει -χθες- τη διάθεση της Αντωνίας Καλλιμούκου.

Η

παρουσιάστρια ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της σε κόκκινο φανάρι, όταν, λόγω της βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα και της ολισθηρότητας του δρόμου, ένα άλλο όχημα ήρθε και «κόλλησε» πίσω της. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ οι ζημιές ήταν ανάξιες λόγου.

Οταν πληροφορήθηκε την είδηση η Φαίη Σκορδά στο πλατό του «Πρωινού», όπου η Αντωνία ήταν καλεσμένη αμέσως μετά τη ραδιοφωνική εκπομπή της, αναστατώθηκε.

Τα παιδικά της χρόνια

Το μοντέλο κατάφερε, φυσικά, να πάει στην εκπομπή, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της και τα παιδικά της χρόνια. «Εχω μάθει να αρκούμαι σε λίγα από την οικογένειά μου. Υπήρχε περίοδος που η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας να φάμε και έλιωνε τον ζωμό της κότας για να έχουμε την αίσθηση του κρέατος στη σούπα. Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μία φορά τον μήνα και κάναμε με τον αδελφό μου σαν τρελοί από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο» είπε η Αντωνία, η οποία παρουσιάζει το backstage του «Junior Music Stars» του Σκάι, προκαλώντας συγκίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα