Από τσιγάρο προήλθε η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της άτυχης δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό τσιγάρο προήλθε η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της άτυχης δημοσιογράφου Καρολίνας ΚάλφαΤετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 16:23

❱❱ Ενα αναμμένο τσιγάρο προκάλεσε τη φωτιά που ξέσπασε στο διώροφο σπίτι της Καρολίνας Κάλφα στα Γλυκά Νερά της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η άτυχη δημοσιογράφος αποκοιμήθηκε στον πρώτο όροφο με το τσιγάρο στο χέρι, από το οποίο έπιασαν φωτιά τα σκεπάσματα και κατόπιν το στρώμα.

Οι πύρινες γλώσσες εξαπλώθηκαν στα μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η 50χρονη να εισπνεύσει δηλητηριώδη αέρια και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρειας, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν στις 08.50 το πρωί της Κυριακής από γείτονες οι οποίοι είδαν τους μαύρους καπνούς.

Μικροεστίες

Οι οκτώ πυροσβέστες που έφτασαν με τρία οχήματα διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν περιορισμένη σε έναν χώρο του σπιτιού, και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου. Εκεί βρήκαν νεκρή την 50χρονη Καρολάιν Κριστίν Νουντλ, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της ελληνογερμανικής καταγωγής δημοσιογράφου, και έσβησαν τις μικροεστίες που είχαν εκδηλωθεί.

Η 76χρονη μητέρα της, Ελισάβετ Τοπαλίδου, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έμενε στο ισόγειο, διακομίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με αναπνευστικά προβλήματα, αφού είχε εισπνεύσει μικρότερη ποσότητα αερίων.

Στη σορό της δημοσιογράφου έγινε νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Η κηδεία της Καρoλίνας Κάλφα, που, όταν έκλεισε το ALTER, μετακόμισε με τη μητέρα και τον γιο της στη Χαλκιδική αναζητώντας μια νέα αρχή, θα γίνει σήμερα (11 π.μ.) στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα