Από το bachelor στον θάνατο!

ΚΟΣΜΟΣΑπό το bachelor στον θάνατο!Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 19:25

❱❱ Κόρη Τούρκου μεγιστάνα σκοτώθηκε με τις επτά φίλες της όταν το αεροπλάνο που τις μετέφερε από το Ντουμπάι συνετρίβη

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Τραγική κατάληξη είχε το bachelor party που διοργάνωσε κόρη Τούρκου μεγιστάνα στο Ντουμπάι, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο επέστρεφαν στην Κωνσταντινούπολη η ίδια και οι επτά φίλες

της συνετρίβη στο Ιράν.

Η 28χρονη κόρη του Τούρκου επιχειρηματία Χουσεΐν Μπασαράν, Μίνα, είχε προγραμματίσει ένα Σαββατοκύριακο διασκέδασης μόνο για γυναίκες στο Ντουμπάι, εν όψει του γάμου της που θα γινόταν τον επόμενο μήνα. Η κοπέλα τροφοδοτούσε μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τους 75.000 followers της στο Instagram με φωτογραφίες από την κοριτσίστικη απόδραση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ποζάροντας πανευτυχής ανάμεσα στις επτά φίλες της, όλες τους μέλη της υψηλής κοινωνίας της Κωνσταντινούπολης. Οπως προκύπτει από το προφίλ της, η παρέα απόλαυσε θεραπείες σπα στο ξενοδοχείο «One and Only Royal Mirage», αλλά και τη συναυλία της Ρίτα Ορα σε γνωστό club του Ντουμπάι.

Tο αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, ένα Bombardier CL60, κατέπεσε στην επαρχία Τσαχαρμαχάλ και Μπαχτιαρί. «Βάσει των συνομιλιών με το κέντρο ελέγχου, ο πιλότος είχε ζητήσει άδεια να πετάξει σε χαμηλότερο υψόμετρο εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος» ανέφερε ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, επισημαίνοντας ότι «το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ όταν πετούσε σε ύψος 32.000 ποδών, ενώ έχανε ύψος και μειωνόταν η ταχύτητά του».

Η Μπασαράν εργαζόταν στον όμιλο επιχειρήσεων του πατέρα της, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, ενώ παράλληλα είναι και ο είναι ιδιοκτήτης πολυτελούς συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο είχε δώσει το όνομα της κόρης του, «Mina Towers».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα