Από τα θρανία στα catwalks

17:43 9/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό τα θρανία στα catwalksΠέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2017 - 17:41

Η 9χρονη Χριστίνα, που μένει με την οικογένειά της μόνιμα στο Μόναχο, υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανικό πρακτορείο μοντέλων

Μετά την 8χρονη ξανθούλα Παναγιώτα από την Οιχαλία Τρικάλων, άλλο ένα κοριτσάκι κάνει τα πρώτα του βήματα στη... διεθνή πασαρέλα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η 9χρονη μελαχρινή Χριστίνα, με καταγωγή από την Κοζάνη

και την Πρέβεζα, υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική εταιρία μοντέλων! Τα ζεστά μεσογειακά χαρακτηριστικά της μικρούλας (η οποία ζει με την οικογένειά της μόνιμα στο Μόναχο) φαίνεται πως γοήτευσαν τους Γερμανούς, οι οποίοι θέλουν να την έχουν στα επόμενα ντεφιλέ τους!

Η γλυκιά Κρίστα, όπως είναι το χαϊδευτικό της, έχει καταγωγή από την Οινόη Κοζάνης από τη μητέρα της και από την Πρέβεζα από την πλευρά του πατέρα της. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων SModell Münche, με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο.

Η μητέρα της Ελένη, που ζει 16 χρόνια στο Μόναχο, και ο σύζυγός της άλλα 25 χρόνια, εξηγεί ότι η κόρη τους έχει όνειρο ζωής να γίνει μοντέλο και έτσι αναζήτησαν το καλύτερο για εκείνη: «Την Κρίστα την πήραν χωρίς κάστινγκ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να της προσφέρουμε μια αρχή για το όνειρό της. Βέβαια, το σχολείο και η κατάρτιση των παιδιών είναι η προτεραιότητά μας. Είμαστε περήφανοι για την Κρίστα, είναι η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα