Απίστευτο! Τσικνοπέμπτη η Μεγάλη Παρασκευή για τους άθεους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπίστευτο! Τσικνοπέμπτη η Μεγάλη Παρασκευή για τους άθεουςΤετάρτη, Απρίλιος 27, 2016 - 12:11

Τσιμπούσι σε συγκεκριμένα ψητοπωλεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης και του Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει η Ενωση Αθέων για τη Μεγάλη Παρασκευή. Με μια ανακοίνωση

παραλήρημα δημοσιοποίησε τη διάθεσή της να μετατρέψει την ημέρα της κορύφωσης του Θείου Δράματος σε... Τσικνοπέμπτη, ενώ είναι η έκτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί ο «Φανερός Δείπνος», όπως αποκαλεί τη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων. Χορτοφάγοι και κρεοφάγοι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε. Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας» έγραψε στην σελίδα της «εκδήλωσης» η Ενωση Αθέων.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τη βροχή σχολίων στο διαδίκτυο, η Ενωση Αθέων επανήλθε με νέα ανακοίνωση, στην οποία -μεταξύ άλλων- χαρακτηρίζονται «εισβολή στην καθημερινότητα των μη πιστών» η περιφορά του Επιταφίου, τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης και οι καμπάνες των εκκλησιών που χτυπούν κάθε Κυριακή. Πάντως στο «πάρτι» κρεατοφαγίας μέχρι χθες το βράδυ είχαν δηλώσει -διαδικτυακά- ότι θα παραστούν σχεδόν 900 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα