Απειλούν να πνίξουν στο αίμα και την Ελλάδα!

ΚΟΣΜΟΣΕΦΙΑΛΤΗΣΑπειλούν να πνίξουν στο αίμα και την Ελλάδα!Πέμπτη, Νοέμβριος 26, 2015 - 16:11

Οι τζιχαντιστές ανάρτησαν χολιγουντιανού τύπου προπαγανδιστικό βίντεο με τις σημαίες των 60 χωρών που συγκαταλέγονται στους στόχους

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών στόχων του Ισλαμικού Κράτους, όπως αποκαλύπτει προπαγανδιστικό βίντεο της οργάνωσης με τις σημαίες των κρατών που απαρτίζουν τη «συμμαχία του διαβόλου».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Απόσπασμα του διάρκειας τεσσάρων λεπτών βίντεο

παρουσιάζει τις σημαίες των 60 κρατών, μεταξύ των οποίων και η γαλανόλευκη, που σύμφωνα με τους τρομοκράτες απαρτίζουν την παγκόσμια συμμαχία εναντίον του ISIS. Στο χολιγουντιανού τύπου σπικάζ αναφέρεται ότι το Ισλαμικό Κράτος «μετράει» τις σημαίες των κρατών τα οποία το εχθρεύονται μέσα από τη διεθνή συμμαχία που έχουν δημιουργήσει. Οταν ο αριθμός τους φτάσει τις 80, τότε σύμφωνα με τις διδαχές του προφήτη τους Μωάμεθ «οι φλόγες του πολέμου θα κάψουν επιτέλους τα κράτη στους λόφους του θανάτου».

Μετά τις πρόσφατες προσθήκες της Τουρκίας και της Ρωσίας το Ισλαμικό Κράτος παρακινεί έτσι τη «συμμαχία του διαβόλου», όπως την αποκαλεί, να μεγαλώσει κι άλλο. «Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Συνωμοτήστε εναντίον μας χωρίς ανάπαυλα. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα είναι μαζί του» συνεχίζει το βίντεο.



Ανάμεσα στις 60 σημαίες συγκαταλέγονται και αυτές της Ιαπωνίας, του Καναδά, της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Γαλλίας και της Αμερικής, για την οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο βίντεο. «Αμερική, ισχυρίζεσαι ότι έχεις τον μεγαλύτερο στρατό που έχει γνωρίσει η Ιστορία. Μπορεί να έχεις νούμερα και όπλα, αλλά οι στρατιώτες σου υπολείπονται σε θέληση και παραμένουν σημαδεμένοι από τις ήττες τους σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή αυτοκτονικοί, καθώς πάνω από 6.500 εξ αυτών αυτοκτονούν ετησίως» αναφέρει, ενώ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «μαγειρεύουν» τα νούμερα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που σκοτώνουν στις αεροπορικές επιδρομές τους.

Εικόνες-σοκ του νεκρού πιλότου του μαχητικού

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Ρώσου πιλότου ο οποίος ενώ σώθηκε από το πλήγμα που κατάφεραν τα τουρκικά πυρά στο αεροσκάφος του, σκοτώθηκε από τα πυρά των Τουρκμένων ανταρτών. Οι ίδιοι οι αντάρτες καυχιούνται για τη δολοφονία του κυβερνήτη του Σουχόι, Όλεγκ Πεσκόφ, διαρρέοντας οπτικό υλικό στο οποίο δείχνουν το άψυχο κορμί του με σκισμένα και ματωμένα ρούχα στην καρότσα φορτηγού.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω του ήταν μια μικρή ορθόδοξη εικόνα κι ένας σταυρός περασμένα σε αλυσίδα, καθώς επίσης κι ένα κομμάτι χαρτί με τεχνικές οδηγίες στα ρωσικά. Ο Ολεγκ Πεσκόφ θα τιμηθεί μετά θάνατον με το Αστέρι του Ηρωα από τον Πούτιν, όπως και ο Ρώσος στρατιώτης Αλεξάντρ Ποζίνιτς, που έχασε τη ζωή του κατά την επιχείρηση διάσωσης του Κονσταντίν Μουραχτίν, ο οποίος μεταφέρθηκε σώος και αβλαβής σε ρωσική βάση στη Συρία.

Ο Μουραχτίν ο οποίος αντιμετωπίζεται ως ήρωας από τα ρωσικά ΜΜΕ και διασώθηκε μετά από 12 ώρες επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων, μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση από την αεροπορική βάση Χμεϊμίμ, δήλωσε ότι δεν έλαβε καμία προειδοποίηση από την τουρκική πλευρά. Διέψευσε επίσης τους ισχυρισμούς τόσο περί παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου τονίζοντας ότι το ρωσικό βομβαρδιστικό δεν θα μπορούσε «σε καμία περίπτωση» να παραβιάσει το τουρκικό FIR.

Λέξη προς λέξη η προφητεία του αγίου Παϊσίου για τον πόλεμο Ρωσίας - Τουρκίας

H Μόσχα βομβάρδισε την περιοχή όπου έπεσε το Sukhoi Su-24

Την ίδια στιγμή που η διεθνής κοινότητα, διά στόματος Μπαράκ Ομπάμα και Ανγκελα Μέρκελ, κάνει έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, η Ρωσία ανακοίνωσε την ανάπτυξη συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας στη Συρία και βομβάρδισε χθες τη περιοχή όπου καταρρίφθηκε το αεροσκάφος της. Ο επικεφαλής της συνοριακής διάβασης Συρίας -Τουρκίας που ελέγχουν οι αντάρτες στην περιοχή δήλωσε ότι οι βομβαρδισμοί έπληξαν έναν χώρο στάθμευσης φορτηγών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι. Βίντεο που τραβήχτηκε εκεί δείχνει επίσης φορτηγά ανθρωπιστικής οργάνωσης να φλέγονται έπειτα από την ρωσική επιδρομή.

Αν και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία, παρά την «προσχεδιασμένη» -όπως τη χαρακτήρισε- πρόκλησή της, το γενικό επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αποφάσισε να αποστείλει αντιαεροπορικά συστήματα τύπου S-400 στη ρωσική αεροπορική βάση της Συρίας. Η ανάπτυξη αυτών των συστημάτων τελευταίας γενιάς έρχεται να προστεθεί στην ανάπτυξη ρωσικού καταδρομικού πλοίου, εξοπλισμένου με πυραύλους Moskva και αντιαεροπορικά συστήματα, ανοικτά της επαρχίας της Λαττάκειας, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Ο Ερντογάν jr παρέα με το ISIS

Την κατηγορία ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί εμμέσως το Ισλαμικό Κράτος, διευκολύνοντας το λαθρεμπόριο πετρελαίου που κάνει η τρομοκρατική οργάνωση, εξαπέλυσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, την ώρα που η φωτογραφία του γιου του Ερντογάν με ηγετικό μέλος της οργάνωσης κάνει τον γύρο των social media.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αναφερόμενος σε παλαιότερη δήλωση του Αμερικανού υφυπουργού Ασφαλείας Ντέιβιντ Κόεν ότι το λαθρεμπόριο πετρελαίου του ISIS γίνεται με τη βοήθεια μεσαζόντων από την Τουρκία τόνισε ότι οι μεσάζοντες αυτοί δεν είναι μονάχα ιδιώτες αλλά και αξιωματούχοι της Αγκυρας. «Η Τουρκία προστατεύει το Ισλαμικό Κράτος επειδή υπάρχει άμεσο οικονομικό ενδιαφέρον κάποιων Τούρκων αξιωματούχων που σχετίζονται με την τροφοδοσία προϊόντων πετρελαίου, από διυλιστήρια που ελέγχει ο ISIS» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των αξιωματούχων που σχετίζονται με τη μαύρη αγορά πετρελαίου εικάζεται ότι είναι και ο γιος του προέδρου της χώρας Μπιλάλ Ερντογάν, η φωτογραφία του οποίου με έναν από τους τζιχαντιστές που συμμετείχαν στις σφαγές στις συριακές πόλεις Χομς και Ροτζάβα κυκλοφορεί στο Twitter με το hashtag #StopTurkeysSupportOfISIS.

Ελβετία: Πρόστιμο 9.200 € σε όσες φορούν μπούργκα

Χρηματικό πρόστιμο ύψους ως και 9.200 ευρώ θα επιβάλλεται στο εξής στις μουσουλμάνες που θα φοράνε μπούργκα σε καταστήματα, εστιατόρια ή δημόσια κτίρια στο ιταλόφωνο ελβετικό καντόνι Τιτσίνο.
Η τοπική κυβέρνηση ενέκρινε την απαγόρευση της μπούργκα, ύστερα από δημοψήφισμα που είχε γίνει στην περιοχή τον Σεπτέμβριο του 2013. Τα δύο τρίτα των πολιτών είχαν ταχθεί υπέρ της απαγόρευσης, από την οποία δεν εξαιρούνται ούτε οι τουρίστες. Οι επισκέπτες του Τιτσίνο θα ενημερώνονται για τον νέο νόμο στα αεροδρόμια και τα σύνορα.
Το ελβετικό Κοινοβούλιο αποφάνθηκε ότι η απαγόρευση δεν παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα ισχύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα