Απαγχονίστηκε μόλις είδε ότι τα... έχασε όλα

15:51 6/3/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπαγχονίστηκε μόλις είδε ότι τα... έχασε όλαΠαρασκευή, Μάρτιος 6, 2015 - 15:49

Ηλικιωμένος κρεμάστηκε σε μια ελιά, όταν ανακάλυψε ότι του είχαν κλέψει τα λιγοστά χρήματα που έπαιρνε από τη σύνταξη, σοκάροντας την τοπική κοινωνία στον Βιάννο του Ηρακλείου Κρήτης!

Οπως κάθε μήνα, έτσι και προχθές ο 81χρονος παππούς πήγε στην τράπεζα προκειμένου να σηκώσει τα λεφτά της σύνταξής του και της σύνταξης της συζύγου του για να περάσουν τον μήνα. Οταν τα έπαιρνε, συνήθιζε να τα κρύβει στο μαξιλάρι του κρεβατιού

του, στο υπνοδωμάτιό του, ήσυχος ότι εκεί δεν θα σκέφτονταν να ψάξουν οι κλέφτες, αν εισέβαλλαν στο σπιτικό του.

Αλλωστε τα χρήματα ήταν λίγα και ίσα ίσα έφταναν για να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα του σπιτιού. Αφού λοιπόν τα εκταμίευσε την Τετάρτη, πήγε στο σπίτι του και τα τοποθέτησε με προσοχή στη συνηθισμένη κρυψώνα του. Κάποια στιγμή βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να μπήκαν οι κλέφτες στο σπίτι και να άρπαξαν ό,τι χρήματα είχε μέσα ο άτυχος γέροντας, τις συντάξεις του ζεύγους και κάποιες οικονομίες που έφταναν τα 2.500 ευρώ.

Κατάκοιτη

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα του είναι κατάκοιτη τα τελευταία χρόνια και αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας, οπότε κάθε άλλο παρά εμπόδιο για τους αδίστακτους δράστες ήταν, οι οποίοι έκαναν ανενόχλητοι τη «δουλειά» τους και έφυγαν σαν κύριοι.

Οταν ο 81χρονος γύρισε στο σπίτι, διαπίστωσε με τρόμο ότι τα λεφτά είχαν κάνει φτερά, με αποτέλεσμα να τον κυριεύσει η απελπισία. Μάλιστα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Βιάννου όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, εξετάστηκε γιατί ένιωθε ένα βάρος στο στήθος. Οπως έγινε γνωστό, είπε στους γιατρούς ότι ήταν πολύ αναστατωμένος, γιατί άγνωστοι δράστες τού είχαν κλέψει τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη, ενώ έλεγε και ξανάλεγε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η νύχτα πέρασε πάρα πολύ δύσκολα και με μεγάλο άγχος για τον 81χρονο, ο οποίος, απελπισμένος, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τον βρήκε. Χθες νωρίς το πρωί μη αντέχοντας άλλο, έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον άτυχο παππού βρήκαν απαγχονισμένο σε μια ελιά έξω από το σπίτι του, με το τραγικό θέαμα να συγκλονίζει τους κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί για να κάνουν αυτοψία στον χώρο.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα