Αντίο στο Μουντιάλ με Σακίρα και Ζιζέλ!

ΚΟΣΜΟΣΑντίο στο Μουντιάλ με Σακίρα και Ζιζέλ!Τρίτη, Ιούλιος 15, 2014 - 15:03

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να είχε την τιμή να τραγουδήσει το φετινό επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ, ωστόσο η Σακίρα τείνει πλέον να ταυτίσει το όνομά της με τη διοργάνωση. Στην τρίτη κατά σειρά εμφάνισή της σε τελετή Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Κολομβιανή σταρ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, ερμηνεύοντας το «La La La». Ξυπόλυτη, φορώντας μια κόκκινη δημιουργία

από παγέτες που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, αποθεώθηκε από το κοινό χάρη στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Ανάμεσά στον κόσμο και οι δύο μεγαλύτεροι φαν της, ο σύντροφός της Ζεράρ Πικέ και ο γιος τους, Μίλαν.

Ωραία της βραδιάς

Η Σακίρα δεν ήταν ωστόσο η μοναδική ωραία παρουσία της βραδιάς. Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπίντχεν κατάφερε να κρύψει καλά την απογοήτευσή της για την τελική κατάταξη της εθνικής ομάδας της χώρας της και να φανεί υπεράνω, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πολυπόθητου τροπαίου πριν από την έναρξη του αγώνα. Με μίνι φόρεμα από τη resort collection του οίκου Louis Vuitton, που αναδείκνυε τα ατελείωτα πόδια της και ήταν ασορτί με τη θήκη με την οποία μεταφέρθηκε το χρυσό κύπελλο, ξεσήκωσε και αυτή με τη σειρά της τους φιλάθλους, κάνοντας τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι να καμαρώνει στις κερκίδες.

Τη μεγάλη αναμέτρηση παρακολούθησαν ακόμη από τις κερκίδες του Μακαρανά ο Αστον Κούτσερ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γιους του, ο Ερος Ραμαζότι με τη σύζυγό του, ο Μικ Τζάγκερ και η Αντριάνα Λίμα. Η μόνη που φάνηκε να παθιάζεται με το θέαμα ήταν η Ριάνα που πανηγύρισε το γκολ της Γερμανίας αποκαλύπτοντας το σουτιέν της στις κάμερες.

Πλάτη οι Ελληνες

ΔΕΝ πρέπει να ευχαριστήθηκαν και πολύ οι Ελληνες τηλεθεατές βλέποντας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαρακάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και την κατάκτηση του τίτλου από τη Γερμανία. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η ΝΕΡΙΤ το βράδυ της Κυριακής στις 22.00. Ο αγώνας που έφτασε σε θεαματικότητα το 51,1% του γενικού συνόλου και στα νεανικά κοινά συγκέντρωσε το 49,8%. Ο αγώνας μεταξύ της Βραζιλίας και της Ολλανδίας το Σάββατο το βράδυ για την τρίτη θέση συγκίνησε ακόμη λιγότερο τους τηλεθεατές, που είδαν τη «σελεσάο» να δέχεται τρία γκολ. Η τηλεθέαση άγγιξε το 29,3% στο γενικό σύνολο.

Αστραψαν τα φλας με τα εντυπωσιακά κορίτσια των (παγκόσμιων πρωταθλητών) Γερμανών

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ με καλλίγραμμα πόδια και καλοχτενισμένα μαλλιά το Μαρακανά μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού τα κορίτσια των Γερμανών νικητών μπήκαν μέσα για να γιορτάσουν ξέφρενα μαζί τους τη νίκη.

Η συγκίνηση ήταν πολύ έντονη για τον Αντρε Σούρλε, τον οποίο ο φακός απαθανάτισε να πέφτει στην αγκαλιά της κοπέλας του, Μοντάνα Γιορκ, και να ξεσπάσει σε κλάματα. «Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Επρεπε να κλάψω γιατί ήμουν εξουθενωμένος. Δεν μπορούσα να το εμποδίσω» δικαιολογήθηκε αργότερα ο ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο νέο κεφάλαιο του ποδοσφαιρικού έπους της Γερμανίας. Από τις λιγότερο χαρούμενες ήταν η Λένα Γκέρκε, σύντροφος του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης Σάμι Κεντίρα, αφού ο τελευταίος τραυματίστηκε στην προθέρμανση και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον τελικό. Αυτή όμως που αναδείχτηκε νικήτρια στον «διαγωνισμό» του πιο τρυφερού εορτασμού ήταν η Αν Κάθριν Μπρόμελ, η οποία προκάλεσε αμόκ στους φωτογράφους όταν πλησίασε τον πρωταγωνιστή της νίκης Μάριο Γκέτσε, ο οποίος έβαλε το καθοριστικό γκολ στο 113' και τον επιβράβευσε με μια σφιχτή αγκαλιά κι ένα έντονο, άκρως ερωτικό βλέμμα που έδινε το στίγμα για το είδος των πανηγυρισμών που θα επακολουθούσαν όταν τελείωνε η βράβευση.

Η Μπρόμελ είναι μαζί με τον Γκέτσε από το 2012 κι έχει «εξαργυρώσει» την ιδιότητα της Γερμανίδας WAG (όπως λέγονται οι γυναίκες και σύντροφοι επιτυχημένων ποδοσφαιριστών) κλείνοντας συμφωνίες για πολλές σέξι φωτογραφίσεις.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα