Ανθρωποκυνηγητό για τον μανιακό που έβαλε τρεις φωτιές στο Μαρούσι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑνθρωποκυνηγητό για τον μανιακό που έβαλε τρεις φωτιές στο ΜαρούσιΔευτέρα, Ιούλιος 24, 2017 - 10:35

Τον μανιακό εμπρηστή, που έβαλε τρεις φωτιές μέσα σε 27 λεπτά το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι, αναζητά από χθες η Αστυνομία. Οπως προέκυψε, ένας άγνωστος εμπρηστής βρίσκεται πίσω από τις φωτιές που εκδηλώθηκαν προχθές το μεσημέρι σε τρία διαφορετικά σημεία, σε λιγότερο από μισή ώρα, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Η πρώτη φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Τρυγαίου και Ιόλης, ενώ η δεύτερη εκδηλώθηκε 20 λεπτά αργότερα,

σε ένα οικόπεδο στην οδό Ζηρίδη.

Δυνατός αέρας

Η τρίτη φωτιά δε εκδηλώθηκε τρία λεπτά πριν από τις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Κάψαλα, ακριβώς δίπλα στην Αττική Οδό. Και στις τρεις περιπτώσεις, η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, καθώς οι φωτιές ήταν κοντά σε σπίτια.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, έπειτα από μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να τις περιορίσουν αρχικά και στη συνέχεια να τις ελέγξουν. Στην τρίτη περίπτωση, στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Κάψαλα, ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε το έργο των πυροσβεστών, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε σκουπίδια που βρίσκονταν σε διπλανό οικόπεδο. Οι πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά ήταν ορατοί σε αρκετά σημεία του λεκανοπεδίου της Αττικής, αλλά τελικά μία ώρα μετά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής τέθηκε υπό έλεγχο.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα