Ανάβει το «πράσινο» για την «Αγια-Σοφία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑνάβει το «πράσινο» για την «Αγια-Σοφία»Τρίτη, Φεβρουάριος 10, 2015 - 18:49

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Στάυρο Κοντονή, είχε χτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης.

Οι δύο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και το σημαντικό είναι ότι ο κ. Κοντονής έδειξε ιδιαίτερα «θερμός» για το γήπεδο της «Ενωσης»: «Πρέπει να δούμε με ποιον τρόπο θα αρθεί αυτή η αδικία που έχει γίνει στην ΑΕΚ.

Εδώ και χρόνια να έχει γκρεμιστεί το γήπεδό της, να μην έχει γήπεδο, και να αγωνίζεται να το κατασκευάσει. Ολα αυτά πρέπει να γίνουν με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία» δήλωσε σχετικά. Ο κ. Ασλανίδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση σε αυτό το φλέγον ζήτημα, «μόλις η κυβέρνηση βρει τον βηματισμό της», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ πιστοποίησε ότι η μεγαλύτερη ώρα του διαλόγου αφιερώθηκε στο πώς θα βοηθήσουν όλες οι πλευρές ώστε το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα να απαλλαχθούν από φαινόμενα αδικίας και διαφθοράς.

Εξάλλου, ο υφυπουργός εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι η επίσημη ΑΕΚ συμμερίζεται απόλυτα τις θέσεις της κυβέρνησης για διαφάνεια, αξιοπιστία και πάταξη της βίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αυριανός πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου στην έδρα του Ολυμπιακού (19.30) μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παικτών της ΑΕΚ, με τον... πυρετό στα Σπάτα να ανεβαίνει διαρκώς.

Οι παίκτες της «Ενωσης» προπονήθηκαν χτες και, ακολούθως, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Κολοβέτσιος, Ντακόλ, Κορδέρο και Φαγέ.

Η πίστη για καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν λείπει, αλλά ο Δέλλας γνωρίζει ότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν βοηθάει, και, ως εκ τούτου, κρατάει χαμηλούς τόνους. «Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα. Σας θέλω όλους γερούς, να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και να προσέχετε στη ζωή σας» είπε χτες στους παίκτες του, στο περιθώριο της προπόνησης. Εξάλλου, ο «κολοσσός» προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος, λέγοντας: «Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος, στο Κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα δούμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε».

* Εγκρίθηκε χτες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταφορά άνω του 33% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ενωση Φίλων ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα