ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ ένστολος και άλλα τρία άτομα έκαναν «ντου» στο σπίτι των αλλοδαπών και άρπαξαν χρήματα και λαθραία τσιγάραΑΝΑΤΡΟΠΗ!Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 15:00

❱❱ Σύλληψη του αστυνομικού που είχαν κρατήσει ως όμηρο Πακιστανοί στο διαμέρισμά τους, στη Νίκαια! Κατηγορείται ότι πήγε να τους ληστέψει

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έφερε πλήρη ανατροπή στην υπόθεση ομηρίας και ξυλοδαρμού του αστυνομικού της Ασφάλειας από Πακιστανούς μέσα στο διαμέρισμά

τους στη Νίκαια, καθώς ο 34χρονος εκπρόσωπος του νόμου από τη Μάνη συνελήφθη βάσει στοιχείων που αποδεικνύουν πως είχε πάει να ληστέψει τους αλλοδαπούς, κάτι που δεν έκανε πρώτη φορά!

Η προανάκριση επιβεβαίωσε όσα είχαν καταγγείλει από την πρώτη στιγμή οι έξι Πακιστανοί που ξυλοκόπησαν άγρια τον αστυνομικό, ότι δηλαδή ο ίδιος και άλλα τρία άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους στην οδό Γέμελου δηλώνοντας πως είναι αστυνομικοί, τους ξυλοκόπησαν, τους έδεσαν και τους άρπαξαν χρήματα και λαθραία τσιγάρα.

Οι τρεις συνεργοί του αστυνομικού έφυγαν από το διαμέρισμα για να κρύψουν τα λαθραία τσιγάρα, ενώ ο σωματώδης 34χρονος έμεινε στο διαμέρισμα αναζητώντας επιπλέον χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αδιάφθοροι έχουν στα χέρια τους ενδείξεις ότι και οι τρεις συνεργοί του αστυνομικού ληστή είναι συνάδελφοί του, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο στη σπείρα να συμμετείχαν και πολίτες. Μάλιστα, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο συνάδελφός τους και οι συνεργοί του να ανήκουν σε μια ευρύτερη συμμορία που έχει στοχοποιήσει αλλοδαπούς, τους ληστεύει και στη συνέχεια μεταπωλεί τα λαθραία τσιγάρα που αρπάζει από αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτό, ερευνούν και μια ληστεία που είχε γίνει πριν από μήνες σε μια παράνομη αποθήκη με λαθραία τσιγάρα, επίσης στην περιοχή του Πειραιά. Και τότε τέσσερα άτομα είχαν εισβάλει στην αποθήκη, είχαν ξυλοκοπήσει τους Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια είχαν φορτώσει σε ένα αυτοκίνητο εκατοντάδες πακέτα λαθραία τσιγάρα και είχαν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, οι ληστείες σε Πακιστανούς που διακινούν λαθραία τσιγάρα στην περιοχή του Πειραιά αποτελούν συχνό φαινόμενο, όμως δεν τις καταγγέλλουν, καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας και επιβιώνουν διακινώντας λαθραία προϊόντα καπνού.

Keywords
Τυχαία Θέματα