Αναστασία Βοσκανίδου: Εγώ είμαι η τελευταία σύντροφος του Παντελίδη

SHOWBIZΗ Αναστασία Βοσκανίδου κάνει άνω κάτω reality μόδαςΑναστασία Βοσκανίδου: Εγώ είμαι η τελευταία σύντροφος του ΠαντελίδηΠέμπτη, Σεπτέμβριος 13, 2018 - 15:39

❱❱ Η σέξι Αναστασία Βοσκανίδου δεν το βάζει κάτω κι επιμένει: «Εγώ είμαι η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη»

Η Μις Πελοπόννησος 2013 αναφέρεται στη σχέση που είχε με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή σε ένα συνοδευτικό βίντεο που θα προβληθεί παράλληλα με την οντισιόν της στο «Greece's Next Top Model». Σύμφωνα με πληροφορίες

της «Espresso», το γνωστό μοντέλο δήλωσε συμμετοχή στο reality του Star και το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας θα το δούμε στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο να διεκδικεί μια θέση στη επόμενη φάση της εκπομπής.

Το μοντέλο, το οποίο αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του, απασχόλησε έντονα τους κριτές, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει αν της έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει ή αν την απέρριψαν. Το πρώην «Espresso girl», διεκδικώντας το... χρίσμα του καλύτερου μοντέλου της Ελλάδας, μίλησε στην εκπομπή για την καριέρα, τα φώτα, τις πασαρέλες αλλά και την προσωπική ζωή της, λέγοντας πως είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη.

Το 2015 η ωραία Αναστασία με τα πλούσια προσόντα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις όταν εξομολογήθηκε δημόσια για πρώτη φορά το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, στενός συνεργάτης του ερμηνευτή, έσπευσε τότε να τη διαψεύσει: «Μπήκε στο καμαρίνι του Παντελή και έβγαλαν φωτογραφίες, όπως και τόσος άλλος κόσμος» έγραψε στο blog του. Ωστόσο, τίποτα από όσα ειπώθηκαν δεν την πτόησαν, αφού εκείνη επιμένει πως ήταν η τελευταία σύντροφός του.

Καριέρα

Πάντως, η απόφαση της μελαχρινής καλλονής να λάβει μέρος στο «GNΤM» έρχεται σε αντίθεση με όσα εξομολογήθηκε πρόσφατα στην «Espresso» περί στροφής στην καριέρα της. Η Αναστασία δήλωσε πως ήθελε να σταματήσει τις πασαρέλες για να ασχοληθεί με πωλήσεις έργων τέχνης. «Το μόντελινγκ είναι κάτι που στην Ελλάδα όλοι το κάνουν σαν χόμπι και οι γυναίκες από “ψώνιο”. Γιατί επαγγελματικά δεν υπάρχει μέλλον» μας είπε χαρακτηριστικά, εκτός κι αν βρεθεί το κατάλληλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Αλλωστε, μπορεί να κάνει παράλληλα και τις δύο δουλειές.

Keywords
Τυχαία Θέματα