«Αν με δείτε να θρηνώ, μη μου μιλήσετε»

SHOWBIZ«Αν με δείτε να θρηνώ, μη μου μιλήσετε»Πέμπτη, Ιούνιος 11, 2015 - 13:37

Με φωνή τρεμάμενη από τη συγκίνηση ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε προχθές το κοινό του στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν, με μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Εχω την ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου. Κρατάω με αυτή τη δουλειά τον πόνο μου αξόδευτο και μαζεύω αφόρητη πίεση» είπε ο ηθοποιός και γύρισε το βλέμμα του ψηλά στα φώτα για να συγκρατήσει τα

δάκρυα που ανέβαιναν στα μάτια του. Οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία, καθώς ο Λάκης μοιραζόταν ακόμη μία φορά με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το θέατρο Βέμπο τον πόνο της απώλειας της αγαπημένη του μητέρας Ριρίκας Λαζοπούλου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, τις στιγμές που το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα ο Λάκης Λαζόπουλος, φορτισμένος από συναισθήματα, μάζευε δυνάμεις για να συνεχίσει με ειλικρίνεια και δίχως ενοχές την εξομολόγησή του. «Παρότι δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για κάτι τους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν στον δρόμο και με φιλάνε, θα παρακαλέσω όταν με δουν στη Λάρισα, στο μνήμα, να με αφήσουν για μία ώρα ήσυχο». Η σιωπή που ακολούθησε έσβησε κάτω από τα χειροκροτήματα και ο παρουσιαστής άρχισε να τραγουδάει αργά το «Φύσα αγέρι», με τη φωνή του να ενώνεται με εκείνη των θεατών.

Να σημειώσουμε ότι και στο φινάλε τα ποσοστά τηλεθέασης του «Τσαντιριού» διατηρήθηκαν ψηλά, με την εκπομπή να κάνει 41,3% στο σύνολο και 37,5% στα νεανικά κοινά.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα