Αλλος... για την καρότσα της Ελένης

SHOWBIZΑλλος... για την καρότσα της ΕλένηςΠέμπτη, Οκτώβριος 2, 2014 - 13:27

Aμα σας λέμε εμείς ότι η Ελένη Μενεγάκη το... πάει βουρ για αγρότισσα, δεν μας πιστεύετε! Η παρουσιάστρια, καθώς μας έχει «γλυκάνει» με τα λαχανικά που καλλιεργεί στο χωραφάκι της στην Aνδρο, είπε να ολοκληρώσει το σχέδιο «Γίνε αγρότης» αποκτώντας ένα αυτοκίνητο που μόνο σε άνθρωπο ο οποίος καλλιεργεί τη γη αρμόζει: ένα αγροτικό, και μάλιστα από τα... ζόρικα του είδους, αφού δεν είναι απλώς εργαλείο για τη

δουλειά των καλλιεργητών, αλλά κάνει και... statement.

Η ωραία Ελένη της Κάντζας εμφανίστηκε προχθές στα Studio Pro με ένα Nissan Navara, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 23.640 ευρώ, ενώ η full έκδοσή του ανεβάζει το ποσό στα ύψη (ξεπερνά τα 40.000 ευρώ).

«Δεν μου άνοιγαν»

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες, οι υπεύθυνοι του χώρου δεν τη γνώρισαν! «Καλέ, δεν μου άνοιγε στην είσοδο χθες! Κούναγα χέρια κι έλεγα: "Bρε, εγώ είμαι" και με κοιτούσε, ενώ του έλεγα "Θα με αφήσεις εδώ; Ανοιξέ μου, καλέ, να μπω μέσα"» έλεγε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία της είχε ζητήσει λίγο αργότερα να την πάει βόλτα.

Πάντως, μετά την εκπομπή της Τρίτης η Ελένη... φόρτωσε τους συνεργάτες της στην καρότσα και όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν για το twitter - έτσι έγινε γνωστό ότι απέκτησε το θηριώδες όχημα.

Βέβαια, για να αγοράσει και να μπορέσει να κυκλοφορήσει η παρουσιάστρια ένα επαγγελματικό αγροτικό αυτοκίνητο, θα πρέπει να έχει υποβάλει δήλωση καλλιέργειας, ώστε να της παρασχεθεί η ανάλογη άδεια.

Δηλαδή, με πιο απλά λόγια, για να έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ένα αγροτικό θα πρέπει να καλλιεργεί κάτι, να εκτρέφει ζώα ή ακόμη -για παράδειγμα- να διαθέτει μελίσσια, ώστε να μπορεί να δικαιολογήσει την απόκτησή του.
Επομένως, η ωραία Ελένη θα μπορούσε να έχει δηλωθεί και ως αγρότισσα -αφού ήδη διαθέτει καλλιεργήσιμη γη στα Αχλα της Ανδρου- ώστε να οδηγεί το επαγγελματικό όχημά της. Επίσης, το μεγάλο αγροτικό θα μπορούσε να ανήκει σε κάποια εταιρία (πιθανώς εκείνη του συντρόφου της, αφού ως γνωστό διαθέτει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις). Πάντως ο δρόμος που οδηγεί στην ήσυχη τοποθεσία στα Αχλα σίγουρα χρειάζεται ένα τέτοιου είδους όχημα, καθώς είναι κακοτράχαλος χωματόδρομος - τον χειμώνα είναι σχεδόν απροσπέλαστος.

Χωματόδρομος

Πάντως στην πρεμιέρα της την περασμένη Δευτέρα, προκειμένου να μην κουραστεί, δέχτηκε τη βοήθεια του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου, ο οποίος την πήγε το πρωί στο στούντιο με ένα station wagon της Volvo, ενώ το μεσημέρι επέστρεψε για να την παραλάβει. Νωρίτερα ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της πρώην συντρόφου του Δωροθέας Μερκούρη, εξ ου και τα σκούρα ρούχα.

Εδώ να παρατηρήσουμε και μια μικρή... αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών του Παντζόπουλου, αν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έπεσε κι εκείνος στην παγίδα των χρωμοσαμπουάν.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα