Αίλουρος η Νομικού

SHOWBIZΑίλουρος η ΝομικούΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 12:44

Η παρουσιάστρια υπό το βλέμμα της Ελλης Στάη σκαρφάλωσε στο τζιπ που οδηγούσε ο σύντροφός της Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δύο ξανθιές και ένα τζιπ! Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άτυπου sequel της σειράς «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο», ωστόσο πρόκειται απλώς για τη φράση που περιγράφει απόλυτα την εικόνα της Ελλης Στάη και της Δούκισσας Νομικού.

Η

«σιδηρά κυρία της ενημέρωσης» και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκαναν μαζί μίνι διακοπές στη Μύκονο, καθώς ο κρίκος που τις ενώνει είναι ο... οδηγός του τζιπ Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Η μεν δημοσιογράφος διατηρεί πολυετή φιλία με τη μητέρα του νεαρού επιχειρηματία, την Ελένη Κόκκαλη, η δε πρώην εστεμμένη είναι σύντροφος του γιου της κοσμικής Αθηναίας από τον πρώτο γάμο της με τον Σάββα Θεοδωρίδη, παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.



Η Δούκισσα και ο αγαπημένος της όποτε βρουν την ευκαιρία πετάγονται μέχρι το νησί των ανέμων, όπου διατηρεί εξοχικό η οικογένεια του Δημήτρη. Ωστόσο σε αυτή την εξόρμηση είχαν παρέα και την Ελλη Στάη.

Κόκκινο φόρεμα

Μάλιστα η δημοσιογράφος έπιασε το κάθισμα του συνοδηγού, με τη Δούκισσα να σκαρφαλώνει στο αυτοκίνητο και τελικά να καταλήγει στην πίσω θέση. Τι κι αν φορούσε κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο;

Η πρώην Σταρ Ελλάς ανέβηκε σαν αίλουρος στο τζιπ, όλο χάρη και με προσεκτικές κινήσεις, χωρίς μάλιστα να κάνει... αποκαλύψεις. Στο τιμόνι βρισκόταν ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος έβαλε μπρος και η παρέα έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.



Το ζευγάρι κάνει μικρές αποδράσεις στη Μύκονο, όμως η Δούκισσα θα πρέπει να ξεχάσει τις πολλές βόλτες, αφού έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για την εκπομπή «Joy», την οποία θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για το γυναικείο μαγκαζίνο που πέρυσι προβαλλόταν στο Mega και φέτος πήρε μεταγραφή έχοντας υποστεί... ολικό ρεκτιφιέ. Εκτός από το νέο της εγχείρημα, για το οποίο είναι πολύ ενθουσιασμένη, η πρώην εστεμμένη θα μείνει σταθερά και στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, στη νέα σεζόν του «Ολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα