«Άγρια γκάζια» από την καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν!

SHOWBIZ«Άγρια γκάζια» από την καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019 - 17:52

❱❱ Την αλάνθαστη συνταγή του ημίγυμνου σε συνδυασμό με δέρμα, δίχτυ και γρήγορα αυτοκίνητα εφάρμοσε η Ζιζέλ Μπούντχεν στη φωτογράφισή της για την καμπάνια εταιρίας μόδας

Η 39χρονη καλλονή πόζαρε για τη βραζιλιάνικη εταιρία Rosa Cha με την οποία συνεργάζεται από το 2018. Η σύζυγος του παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ

Μπρέιντι, εκτός από επιλεγμένες δουλειές στο μόντελινγκ, κάνει και καμπάνια υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

«Το δάσος παίζει ρόλο-κλειδί στην ισορροπία του κλίματος της Γης και, κατά συνέπεια, των ζωών μας» έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτό που συμβαίνει στον Αμαζόνιο» πρόσθεσε.

Γενικά, ό,τι έχει να κάνει και με την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βραζιλία, τη συγκινεί ιδιαίτερα και την κινητοποιεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συνεργάζεται με πολλές εταιρίες μόδας που έχουν έδρα τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Η Μπούντχεν, της οποίας η προσωπική περιουσία υπολογίζεται σε 400.000.000 δολάρια, γεννήθηκε στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε με πέντε αδερφές, και κατάφερε να φτάσει στα μεγαλύτερα σαλόνια του κόσμου, κρατώντας ωστόσο το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο.

Όπως έχει μάλιστα αποκαλύψει ο σύζυγός της, εφαρμόζει στην καθημερινότητά της τον μυστικισμό που έχει τις ρίζες στην πατρίδα της με ενεργειακές πέτρες και προσευχές, ενώ έχει μια μοναδική ικανότητα να προβλέπει την έκβαση των αγώνων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα