Αγωνία με Ιβάν

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑγωνία με ΙβάνΤρίτη, Αύγουστος 23, 2016 - 17:56

Ο αμυντικός του ΠΑΟ τραυματίστηκε, αλλά ο Στραματσόνι τον θέλει για την Μπρόντμπι

Καρδιοχτύπησαν με τον Ιβάνοφ χθες στον Παναθηναϊκό. Ο Βούλγαρος στόπερ δέχθηκε μια κλοτσιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης και εγκατέλειψε το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» είναι καθησυχαστικό. Πάντως, ο Στραματσόνι δεν έχει την πολυτέλεια να τον αφήσει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την

Μπρόντμπι. Κι αυτό διότι ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει ότι η υπόθεση «πρόκριση» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, δεν έχει κλείσει οριστικά. Εξάλλου, προχθές οι Δανοί ήταν καταιγιστικοί, συντρίβοντας εκτός έδρας 7-0 την Ααρχους για το πρωτάθλημα, και αναμένεται να παίξουν κόντρα στους «πρασίνους» φουλ επίθεση.

Παράλληλα, ο Λέμπογκανγκ Φίρι, που έχει καταγγείλει στην UEFA ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Μπεργκ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο, δήλωσε σε ΜΜΕ της Δανίας: «Ο Μπεργκ γνωρίζει την αλήθεια. Στη φυσούνα μετά το ματς δεν αρνήθηκε στους συμπαίκτες μου πως με αποκάλεσε πίθηκο. Η ερώτησή μου είναι τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του που είναι μαύροι, όπως εγώ; Ανεξάρτητα από το πού κατάγεται κάποιος ή από το πώς δείχνει εμφανισιακά, είναι απαράδεκτο να τον συγκρίνεις με ένα ζώο. Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι στο «τριφύλλι» αρνούνται το περιστατικό. Μάλιστα, ο Ιμπάρμπο έγινε πυρ και μανία όταν ενημερώθηκε για τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Μπρόντμπι, υποστηρίζοντας ότι στη διάρκεια του αγώνα δέχθηκε ρατσιστική επίθεση. Μάλιστα, έγινε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη συμπεριφορά των Δανών στη Λεωφόρο. Στο μεταξύ, η UEFA όρισε τον Αυστριακό Ολιβερ Ντράχτα να διευθύνει τη ρεβάνς.

Keywords
Τυχαία Θέματα