Αγώνας ανθρωπιάς για νεαρό με σπάνια πάθηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑγώνας ανθρωπιάς για νεαρό με σπάνια πάθησηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 29, 2017 - 19:15

❱❱ Γκολ στην... ανθρωπιά θα βάλουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Ενόπλων ποδοσφαίρου και μια ομάδα Επίλεκτων από την Ηλεία

Γκολ στην... ανθρωπιά θα βάλουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Ενόπλων ποδοσφαίρου και μια ομάδα Επίλεκτων από την Ηλεία, καθώς τα έσοδα από τον αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του

16χρονου Γιώργου Καλαρύτη (φωτό), ο οποίος έχει διαγνωστεί με ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο που προσβάλλει τα ζωτικά του όργανα.

Οπως εξηγεί ο πατέρας του 16χρονου και παλαίμαχος παίκτης του Αίαντα Γαστούνης Μιχάλης Καλαρύτης, το 2006 οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο γιος του πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Γιάκομπσεν. Είναι, μάλιστα, τόσο σπάνια η περίπτωσή του, ώστε στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο παιδί με αυτό το σύνδρομο.

Στο DNA

«Η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί το πρόβλημα είναι στο DNA του Γιώργου μας. Δεν υπάρχει θεραπεία. Στόχος είναι να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και να κρατηθεί στη ζωή» τονίζει ο κ. Καλαρύτης, προσθέτοντας πως τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί για ιερό σκοπό είναι μόλις 5 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα