Αυτοκτονία-θρίλερ στο Hollywood!

ΚΟΣΜΟΣΑυτοκτονία-θρίλερ στο Hollywood!Σάββατο, Φεβρουάριος 10, 2018 - 15:00

❱❱ Η Τζιλ Μέσικ, μάνατζερ της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν, έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο Γουάινστιν

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Παράπλευρη απώλεια» του σκανδάλου Γουάινστιν δείχνει να είναι η πρώην μάνατζερ της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκόουαν, η οποία αυτοκτόνησε στο Λος Aντζελες σε ηλικία 50 ετών.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η οικογένεια της Τζιλ Μέσικ, σημειώνοντας ότι η

γυναίκα δεν άντεξε την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης, με αποτέλεσμα να ξανακυλήσει στην κατάθλιψη, με την οποία έδινε μάχη εδώ και χρόνια, και να βάλει τέλος στη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου.

Η Μέσικ εκπροσωπούσε τη ΜακΓκόουαν το 1997 και ήταν αυτή που της έκλεισε το ραντεβού με τον τότε μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ στο Sundance Film Festival, όπου η ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη βίασε. Η μάνατζερ βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου στις 30 Ιανουαρίου, όταν δημοσιεύτηκε το βιβλίο της ΜακΓκόουαν, στο οποίο η σταρ υποστήριζε ότι είχε αποκαλύψει στη Μέσικ πως έπεσε θύμα βιασμού, αλλά εκείνη δεν τη στήριξε, διότι έκλεισε συμφωνία επταετούς συνεργασίας με τον Γουάινστιν. Την ίδια ημέρα δημοσιεύτηκε e-mail το οποίο είχε στείλει η Μέσικ στον Γουάινστιν αναφορικά με το συμβάν, στο οποίο υποστήριζε πως η ΜακΓκόουαν τής είπε ότι μπήκε «οικειοθελώς» σε τζακούζι με τον μεγαλοπαραγωγό.

Η οικογένεια της μάνατζερ επιβεβαίωσε ότι αυτοκτόνησε με μακροσκελή δήλωση στο «Hollywood Reporter», στην οποία κατηγορεί τον Γουάινστιν, τη ΜακΓκόουαν αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον θάνατό της. «Οι λέξεις παίζουν ρόλο, διότι μπορεί να εξαρτάται η ζωή κάποιου από αυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι ισχυρισμοί που την αφορούσαν αποδείχτηκαν «πάρα πολύ» για τη Μέσικ, η οποία μόλις έβγαινε από μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, ενώ πριν από πέντε χρόνια είχε «τουλάχιστον ένα μανιακό επεισόδιο».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα