Αφαντος ο γιος της Πωλίνας

16:28 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑφαντος ο γιος της ΠωλίναςΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 16:28

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol, που ερευνά την εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας, η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλασκόβη της Σκοτίας, όπου σπούδαζε.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια, που ζει τα τελευταία 24ωρα ένα θρίλερ για γερά νεύρα, ύστερα από τις απέλπιδες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του όλες αυτές τις ημέρες, εμφανίστηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και δήλωσε

επίσημα την εξαφάνιση του μονάκριβου γιου της Αποστόλη Ταράνη. Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η Πωλίνα Μισαηλίδου ζήτησε τη βοήθεια των Αρχών για τον εντοπισμό του 21χρονου, ο οποίος αναμενόταν να πετάξει για Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά έκτοτε δεν έχει νέα του.

H Πωλίνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η «Espresso» απέφυγε να πει περισσότερα απ' όσα της υπέδειξαν οι αστυνομικοί. «Διαβάζω παντού δήθεν δηλώσεις μου, ενώ δεν έχω μιλήσει πουθενά. Και υπάρχει λόγος που αποφεύγω να δηλώσω οτιδήποτε. Αφήνω τους ανθρώπους των Αρχών να κάνουν τη δουλειά τους. Μόλις κλείσει το θέμα, θα σας πω ό,τι θέλετε» διευκρίνισε η τραγουδίστρια.

Την περίεργη υπόθεση ανέλαβε η Europol ύστερα από σήμα που έστειλε στα κεντρικά γραφεία της Χάγης η Ελληνική Αστυνομία. Κι αυτό γιατί ο νεαρός Αποστόλης δεν πάτησε ποτέ σε ελληνικό έδαφος, ώστε η υπόθεση να είναι της δικαιοδοσίας της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του το βράδυ του Σαββάτου, ενημερώνοντάς την πως θα είναι στο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής. Η Πωλίνα τον περίμενε με λαχτάρα στο αεροδρόμιο, όμως εκείνος δεν αποβιβάστηκε ποτέ από τη συγκεκριμένη πτήση, που προσγειώθηκε στην Αθήνα στις 20.30. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για την τραγουδίστρια. Ο ψηλόλιγνος νεαρός με τα όμορφα μάτια είναι το μοναχοπαίδι της. Τον απέκτησε εκτός γάμου με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της Μυκονιάτη Γιώργο Ταράνη, επιπλοποιό στο επάγγελμα.

Στη Μύκονο

Ο νεαρός εργαζόταν τα καλοκαίρια στη Μύκονο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο. Ηταν επιμελής, ένα ήσυχο αγόρι, ιδιαίτερα δημοφιλής στη σχολή του. Σπούδαζε μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, ενώ την άνοιξη συμμετείχε στις εκλογές της σχολής του. Είχε λατρεία για τον Ολυμπιακό και μεγάλη αδυναμία στα τραγούδια της δεκαετίας του '80, στο ελληνικό και το ξένο ροκ.

Καλεσμένη, έναν χρόνο πριν, στην εκπομπή «Happy Day» η Πωλίνα δήλωνε πολύ περήφανη για τον γιο της, αποκαλύπτοντας πως μόνος του αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια του. «Πέρασε σε σχολή εδώ στην Ελλάδα, έδωσε ξανά εξετάσεις και μία μέρα... δεν μας ρώτησε καθόλου... έφτιαξε τη βαλίτσα και μας είπε πως θα έφευγε σε έναν μήνα και να μην ανησυχούμε γιατί θα έβρισκε και δουλειά! Εφυγε με 200 ευρώ στην τσέπη» είπε τότε με καμάρι η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα