Αφαντοι ακόμη οι δύο τυχεροί

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑφαντοι ακόμη οι δύο τυχεροίΤετάρτη, Ιανουάριος 28, 2015 - 16:34

Αφαντοι ήταν μέχρι και χθες οι δύο υπερτυχεροί του Τζόκερ, οι οποίοι πόνταραν στη... χρυσή κάλπη του παιχνιδιού και στην κυριακάτικη κλήρωση βγήκαν πλουσιότεροι κατά σχεδόν 2.000.000 ευρώ ο καθένας! Ο ένας τυχερός έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο των Ιωαννίνων ξοδεύοντας 5 ευρώ και ο δεύτερος έδωσε 3 ευρώ στο πρακτορείο της Βούλας Κοζομπόλη, στον Αγιο Δημήτριο Αττικής!


Οπως λέει στην «Espresso» η Βούλα Κοζομπόλη, αργυρή

Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών: «Το Τζόκερ και αυτή την Κυριακή άλλαξε ριζικά τη ζωή δύο ανθρώπων. Υστερα από οκτώ συνεχή τζακ ποτ δύο συνάνθρωποί μας μοιράστηκαν το μεγάλο ποσό των 3.905.786 ευρώ. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη και τυχερή που ένας εκ των δύο έπαιξε το δελτίο του στο δικό μου πρακτορείο».
Οπως πρόσθεσε η γνωστή πολίστρια: «Ο νικητής δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου. Ισως βέβαια και να μην το κάνει.

Αλλωστε κι εγώ στη θέση του ίσως να μην εμφανιζόμουν. Πάντως έπαιξε ένα πλήρες δελτίο, αξίας 3 ευρώ». Σύμφωνα με την ίδια: «Είναι η πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια που έχω το πρακτορείο του ΟΠΑΠ που δίνουμε τόσα πολλά χρήματα. Κατά καιρούς έχουμε δώσει μικρά ποσά, αλλά κάτι τόσο μεγάλο ποτέ. Κι εγώ δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω». Η ιδιοκτήτρια του «χρυσού» πρακτορείου επισημαίνει πάντως ότι πλήρες δελτία των 3 ευρώ δεν είχαν παιχτεί πολλά και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στον νικητή να είναι καλά και να χαρεί τα χρήματα».

Ο δεύτερος υπερτυχερός έπαιξε το δελτίο του στο πρακτορείο της Αθηνάς Χαλκιά, στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων. Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι Ελληνες είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στις εκλογές για να δουν αν θα αλλάξει η ζωή τους, η θεά Τύχη χαμογέλασε νωρίτερα σε έναν κάτοικο της περιοχής. «Ο τυχερός, που παραμένει άγνωστος, έπαιξε μόλις 5 ευρώ. Ενα τυποποιημένο σύστημα με επτά αριθμούς πάνω και δύο νούμερα Τζόκερ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας» ανέφερε στην «Espresso» η κυρία Χαλκιά και κατέληξε λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που κληρώνεται ένα τέτοιο μεγάλο ποσό στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο μαγικός συνδυασμός αριθμών «5+1» που κληρώθηκε την Κυριακή ήταν 8, 14, 25, 28, 37 και αριθμός Τζόκερ ο 9.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα