Αεροσυνοδός η Μις Κρήτη

SHOWBIZΗ πιο όμορφη κοπέλα της Κρήτης είναι από την Ιεράπετρα!Αεροσυνοδός η Μις ΚρήτηΔευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 13:56

Η πιο όμορφη κοπέλα της Κρήτης είναι από την Ιεράπετρα! Η 22χρονη Μαριάννα Δοξαστάκη, κόρη του μουσικού Γιάννη Δοξαστάκη, φόρεσε το στέμμα των φετινών καλλιστείων για την ανάδειξη της ωραιότερης Κρητικιάς.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η πανύψηλη μελαχρινή με τα πράσινα μάτια κέρδισε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του 36ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Στη «γέφυρα» της ομορφιάς ανέβηκαν συνολικά 14 καλλίγραμμες κοπέλες από ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίες φιλοδοξούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας.

Ομως, η 22χρονη Μαριάννα κατάφερε να ξεχωρίσει από όλες τις συνυποψήφιές της και να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή, η οποία τελικά της έδωσε τον τίτλο «Μις Κρήτη 2015».

Η πανέμορφη κοπέλα έχει σπουδάσει στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του ΤΕΙ Κρήτης, ενώ εργάζεται και ως αεροσυνοδός. Στο πλευρό της νεαρής έσπευσαν το Σάββατο οι γονείς και οι φίλοι της, ενώ ιδιαίτερα ο πατέρας της καμάρωνε συγκινημένος. Μάλιστα, με μήνυμά του στο facebook, ο Κρητικός μουσικός ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην κόρη του και τη στήριξαν ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Οι φίλοι

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις παιδικές Κεντριανές φιλενάδες και φίλους (σ.σ.: από το χωριό Κεντρί Λασιθίου)! Την εργοδοσία της στο "Απέριττον" (καφετέρια)! Τους συναδέλφους της και τους δικούς μου φίλους, που δεν σταμάτησαν στιγμή να την εμψυχώνουν και να της δίνουν δύναμη! Τέταρτη βράδυ νομίζω θα έχει επανάληψη της εκδήλωσης το κανάλι Κρήτη TV» ανέφερε ο κ. Δοξαστάκης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα