Αδυνατισμένη η Κλόε μετά το διαζύγιό της

SHOWBIZΑδυνατισμένη η Κλόε μετά το διαζύγιό τηςΠέμπτη, Νοέμβριος 13, 2014 - 16:55

Γυμνή η Κιμ; Ημίγυμνη η Κλόε. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο αδερφές Καρντάσιαν φαίνεται πως έχει φουντώσει για τα καλά, καθώς η άλλοτε πιο σεμνή και μαζεμένη Κλόε έχει μεταμορφωθεί σε σέξι σειρήνα μετά το διαζύγιό της από τον Λαμάρ Οντόμ.
Στη διάρκεια πρόσφατης εξόδου της στα γενέθλια του νέου συντρόφου της Φρεντς Μοντάνα σχεδόν ξεπέρασε την Κιμ, επιλέγοντας ένα μάξι see through φόρεμα, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Σαν να μην ήταν αρκετή από μόνη της

η διαφάνεια, η Κλόε επέλεξε να μη φορέσει από μέσα σουτιέν.

Το αποτέλεσμα ήταν τα βλέμματα όλων να καρφώνονται στο στήθος της, ενώ το βαθύ σκίσιμο στο ρούχο, που έφτανε σχεδόν μέχρι τη μέση της, μαρτυρούσε ότι πιθανότατα δεν φορούσε ούτε εσώρουχο.
Το τελευταίο διάστημα η 30χρονη σταρ βομβαρδίζει το Instagram με σέξι φωτογραφίες της, που αποκαλύπτουν την πρόοδο την οποία έχει κάνει τελευταία σε επίπεδο δίαιτας και γυμναστικής με την personal trainer Γκούναρ Πέτερσον, καθώς έχει βάλει στόχο να βελτιώσει κι άλλο την εξωτερική εμφάνισή της. Το γεγονός επομένως ότι προσφάτως γιόρτασε τους 14.000.000 followers στο Instagram μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα