Αχαλίνωτο σεξ με τη φύση

18:07 9/5/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑχαλίνωτο σεξ με τη φύσηΔευτέρα, Μάιος 9, 2016 - 18:05

Στο «Ecosexual Bathhouse» γυμνοί άνθρωποι αναζητούν την ηδονή γλείφοντας λουλούδια

Glory hole σε κομπόστ, σαδομαζοχιστικό σεξ με μέλισσες και βρακάκια με βλαστάρια.

Ολα αυτά είναι μόνο μερικές από τις πτυχές του πρωτάκουστου, είναι η αλήθεια, πρότζεκτ με τίτλο «Ecosexual Bathhouse», το οποίο καλεί τους συμμετέχοντες να βάλουν συναίσθημα στη «συνουσία» που η ανθρωπότητα επιχειρεί, έτσι κι αλλιώς, εδώ και χρόνια στον πλανήτη.

Το ντουέτο των performance artists Pony Express από την Αυστραλία έχει μετατρέψει τον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης σε έναν πολυδαίδαλο λαβύρινθο σεξουαλικού πειραματισμού με τη φύση και στη φύση.
«Η οικολογική σεξουαλικότητα είναι μια αναπτυσσόμενη ταυτότητα αλλόκοτης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως ερωτικό παρτενέρ» εξηγεί ο Ιαν Σινκλέρ, ένας εκ των Pony Express.

Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται στην ιντερνετική σελίδα του πρότζεκτ δίνουν μια πρόγευση για το τι περιμένει όσους είναι έτοιμοι να... δουν με άλλο μάτι τον... μενεξέ. Κάποιες από αυτές δείχνουν γυμνούς ανθρώπους, καλυμμένους με πρασινάδα και χώμα, να έχουν εκφράσεις απόλυτης ηδονής, ενώ άλλους να γλείφουν λουλούδια.

Οι 45λεπτοι πειραματισμοί στους δαιδάλους του πρότζεκτ και της χορταριασμένης σεξουαλικότητας έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 6 Μαΐου και αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 14 του μήνα. Υπό την καθοδήγηση της Ανι Σπρινκλ και της Ελίζαμπεθ Στέφενς, που δηλώνουν «οικολογοσεξουαλικές» και έχουν παντρευτεί με τη Γη από το 2008, γράφονται ήδη νέες σελίδες στην ανεξάντλητη ιστορία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα