Αμπρα κατάμπρα για τον Πούτιν!

20:42 8/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑμπρα κατάμπρα για τον Πούτιν!Παρασκευή, Φεβρουάριος 8, 2019 - 20:40

❱❱ Ρωσίδες μάγισσες έκαναν ξόρκια για να είναι ισχυρός ο πρόεδρος

Η ισχυρότερη σύναξη... μαγισσών της Ρωσίας εξαπέλυσε μπροστά σε κάμερα ξόρκι προκειμένου να βοηθήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να νικήσει τους εχθρούς του.

Η επικεφαλής των αυτοαποκαλούμενων μαγισσών Αλιόν Πόλιν περιτριγυρισμένη από τις ακολούθους της κάλεσε στην τελετή που έκανε «υπερφυσικές δυνάμεις» να δώσουν δύναμη στη χώρα τους και στον

66χρονο πρόεδρό της.

Οι γυναίκες που πιστεύουν στη μαγεία συγκεντρώθηκαν σε αρχοντικό της Μόσχας το βράδυ της Τρίτης. Φορώντας μαύρους μανδύες και κουκούλες, σχημάτισαν κύκλο, τον οποίο αποκαλούν «κύκλο της δύναμης». Στο κέντρο του στάθηκε η Πόλιν ξεκινώντας την τελετή, ενώ μια κάμερα κατέγραφε τα πάντα, όπως αποκαλύπτει βίντεο που δημοσίευσε η «New York Post».

«Ελα με το μεγαλείο, την ισχύ της Ρωσίας και καθοδήγησε σωστά τον Βλαντιμίρ Πούτιν» απήγγειλε η Πόλιν, καλώντας τη «Μητέρα Γη» να «αγκαλιάσει» τη Ρωσία από όλες τις πλευρές της. «Ω αρχέγονη δύναμη, στείλε στην άβυσσο αυτούς που ρίχνουν μίσος πάνω στη Ρωσία» συνέχισε η αυτοαποκαλούμενη αρχιμάγισσα, για να καταλήξει με την ευχή «η Ρωσία να ανεγερθεί και να ξεφύγει από τη θλίψη και τον πόνο, και να ανοίξουν οι πύλες της ευτυχίας γι' αυτήν».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι Ρώσοι είναι βαθιά προληπτικοί και κάποιοι από αυτούς πιστεύουν στα ξόρκια και στη μαγεία, παράδοση που έχει τις ρίζες της αιώνες πριν, όταν ακόμη οι Ρώσοι ήταν παγανιστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα