Tυχερέ Μπουγιούρη!

SHOWBIZTυχερέ Μπουγιούρη!Τετάρτη, Αύγουστος 23, 2017 - 15:15

Το κορίτσι του Παναγιώτη Μπουγιούρη (φωτό) ποζάρει τόπλες στον Instagram-ικό φακό και είναι σκέτη... κόλαση!

Η χορεύτρια Κλέλια Μενελάου, η οποία δοκίμασε φέτος τις δυνάμεις της στο σόου ταλέντων του ΑΝΤ1 «So you think you can dance», δίχως όμως να καταφέρει να προχωρήσει πολύ σ' αυτό, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Λευκάδα και προκαλεί απανωτά... εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς φίλους της με τις

αποκαλυπτικές αναρτήσεις της.



Η Κύπρια καλλονή πιθανότατα συνοδεύεται από τον σύντροφό της, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός λάμπει διά της απουσίας του από τις φωτογραφίες που κοινοποιεί. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Παναγιώτης εδώ και περίπου δύο χρόνια που έχουν σχέση. Φαίνεται ότι τα ερωτευμένα «πιτσουνάκια» θέλουν να αποφύγουν το... κακό μάτι! Η Κλέλια, από την πλευρά της, δηλώνει ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της Λευκάδας και... βομβαρδίζει τους followers της με φωτογραφίες.

Το... remake

Σε μια από αυτές, που «ταρακούνησε» το Instagram, έχει καλύψει το γυμνό στήθος της με τα χέρια της και γράφει «Το remake της “Γαλάζιας Λίμνης”», αναφερόμενη στην πασίγνωστη ταινία. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ο Μπουγιούρης και η αγαπημένη του θα πάνε στην Κύπρο, όπου θα περάσουν όλη τη νέα χειμερινή σεζόν, αφού ο ηθοποιός βρήκε δουλειά τόσο σε τηλεοπτική σειρά όσο και σε θεατρική παράσταση εκεί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα