Tips για «έξυπνες» επιλογές στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Tips για «έξυπνες» επιλογές στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώραςΠέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 - 14:08

❱❱ Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Πειραϊκή, τα ιστορικά κτίρια-στολίδια που δεσπόζουν σε -σχεδόν- κάθε γωνιά της πόλης και οι γραφικές ψαροταβέρνες είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφτεί κάποιος τον Πειραιά!

Για τους λάτρεις της Ιστορίας, εκτός από το Πειραϊκό Αρχαιολογικό Μουσείο και το

Μουσείο Ζωγραφικής και Σκηνογραφίας Πάνου Αραβαντινού, εδώ υπάρχει και το μοναδικό στην Ελλάδα Ναυτικό Μουσείο.

Οσοι επιλέξουν για τη βόλτα τους το χιλιοτραγουδισμένο λιμάνι της χώρας μπορούν ακόμα να παίξουν bowling στον Προφήτη Ηλία, να... ανακαλύψουν τα αρχαιολογικά ερείπια από τα Μακρά Τείχη, τα οποία είναι διασκορπισμένα σε όλη την πόλη, να θαυμάσουν το νεοκλασικού ρυθμού Δημοτικό Θέατρο, το οποίο έχει φιλοξενήσει παραστάσεις εμβληματικών Ελλήνων σκηνοθετών και να σταματήσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης.

«Αποκάλυψη»

Οσο για τις επιλογές ψυχαγωγίας, αυτές είναι αμέτρητες! Οι... ρομαντικοί θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα μια στάση για καφέ ή ουζάκι στο Πόρτο Λεόνε με θέα το ηλιοβασίλεμα και για φαγητό στη Μαρίνα Ζέας -το αποκαλούμενο και... Μόντε Κάρλο του Πειραιά!-, στην Καστέλα και στο Μικρολίμανο.

Ομως, η «αποκάλυψη» της πόλης είναι η Τρούμπα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποβάλει τη ρετσινιά της κακόφημης γειτονιάς και έχει αναβαθμιστεί σε στέκι των χίπστερ και συνώνυμο της νυχτερινής διασκέδασης!

----

Keywords
Τυχαία Θέματα