Tα πιο κομψά sex toys που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στα όμορφα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τα ερωτικά παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερο design να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις τους. Εκτός από το ότι είναι κομψά δεν θυμίζουν ερωτικά παιχνίδια και είναι διακριτικά επομένως εκτίθενται αν κάποιος τα δει στο σπίτι τους ή μέσα στην τσάντα τους.

Αν είσαι γυναίκα και θέλεις ένα πολύ ιδιαίτερο sex toy ή είσαι άνδρας και θέλεις να κάνεις δώρο στη σύντροφό σου ένα ερωτικό παιχνίδι τότε αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές μέσα από τη συλλογή μας που συνδυάζουν την απόδοση, τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση.

Η πρώτη εξαιρετικά ρομαντική επιλογή έρχεται με το σχήμα ενός λουλουδιού: o ροζ κρίνος που είναι ένας κλειτοριδικός δονητής θα αλλάξει τη σεξουαλική σου ζωή και τις ερωτικές σου στιγμές τόσο με τον εαυτό σου όσο και με το σύντροφό σου.

Μια δεύτερη επιλογή κλειτοριδικού δονητή είναι αυτός που έχει σχήμα σαν τα αυτάκια ενός κουνελιού. Αν το Bunny Bliss ακουμπήσει την κλειτορίδα σου το μόνο σίγουρο είναι πως θα τραγουδήσετε το “Αχ κουνελάκι κουνελάκ锨.

Η τρίτη επιλοδή έχει το σχήμα κατατεθέν του έρωτα που δεν είναι άλλο από την καρδιά και αποτελεί ένα ιδανικό sex toy για ζευγάρια ενώ χρησιμοποιείται σαν κλειτοριδικός δονητής 10 ταχυτήτων είναι απόλυτα διακριτικός και αθόρυβος. Μπορείτε να τον ταξιδέψετε πάνω στο κορμί σας ή σε αυτό του συντρόφου σας και να απογειωθείτε μαζί φτάνοντας ταυτόχρονα στην κορύφωση.

The post Tα πιο κομψά sex toys που μπορεί να αποκτήσει μια γυναίκα appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso