TOP SECRET: Η ωραία Λίζα της TV ερωτεύτηκε

SHOWBIZΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥTOP SECRET: Η ωραία Λίζα της TV ερωτεύτηκεΣάββατο, Νοέμβριος 3, 2018 - 15:00

❱❱ MEGΑ-λος έρωτας για την ωραία Λίζα Δουκακάρου: Ζευγάρι με τον γοητευτικό...

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ξανθιά πρώην τηλεπερσόνα Λίζα Δουκακάρου φημολογείται ότι χάραξε νέο κεφάλαιο στην πολυτάραχη προσωπική ζωή της.

Μετά το πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη και τις ανέμελες

καλοκαιρινές σκαφάτες διακοπές της στα ελληνικά νησιά, στην Πάτμο και στους Λειψούς, η ωραία Λίζα βρήκε και πάλι το χαμόγελο. Μάλιστα, οι διαδικτυακοί φίλοι της στις φωτογραφίες που ανεβάζει το τελευταίο διάστημα στα social media της γράφουν μεταξύ άλλων «Είσαι κούκλα! Να περάσετε τέλεια, Λίζα μου». Φήμες λοιπόν θέλουν τη Λίζα Δουκακάρου να έχει μετακομίσει στην Εκάλη, ευτυχισμένη στο πλευρό του γνωστού, γοητευτικού Αθηναίου Παντελή Οικονόμου, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά.

Εδώ και αρκετό διάστημα, οι δυο τους εμφανίζονται μαζί σε θεατρικές παραστάσεις, επίσημες πρεμιέρες και εκθέσεις τέχνης, όπως στο Μουσείο Μπενάκη και στην έκθεση της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, από όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικών της ανθρώπων, το ειδύλλιό τους, που μέχρι τώρα κρατούσαν μυστικό, διαδίδοντας ότι η σχέση τους είναι φιλική, πολύ σύντομα θα επισημοποιηθεί.

Η Δουκακάρου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά την κέρδισε ο φακός της τηλεόρασης, καθώς επί σειράν ετών ήταν παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega.

Οταν ακόμα σπούδαζε, περίπου το 1990, γνώρισε τον σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της Στέλιο Εμβαλωμένο.

Το 1992 παντρεύτηκαν, αλλά τους χώρισε η μοίρα, όταν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 ο Στέλιος έφυγε από τη ζωή ύστερα από καρδιακό επεισόδιο, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο η Λίζα βίωσε ακόμα μία δύσκολη κατάσταση, όταν βρισκόταν για προσωπικούς λόγους στο Τέξας, καθώς έζησε από κοντά τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα «Χάρβεϊ».

Keywords
Τυχαία Θέματα