Star της Eurovision στο «Νησί»

SHOWBIZStar της Eurovision στο «Νησί»Τετάρτη, Αύγουστος 29, 2018 - 19:25

❱❱ Ο Ρώσος Σεργκέι Λαζάρεφ βρέθηκε στη Σπιναλόγκα και συγκλονίστηκε από το τοπίο και την ιστορία της

Γοητευμένος από τη Σπιναλόγκα δηλώνει ο Σεργκέι Λαζάρεφ, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελούντα!

Ο Ρώσος σταρ της Eurovision (ήταν αυτός που το 2016 κατέκτησε την πρώτη

θέση στην ψηφοφορία του κοινού) βρέθηκε στο μικρό νησί, το οποίο έμεινε στην Ιστορία ως Λεπροκομείο, αλλά λειτουργεί πλέον ως αρχαιολογικός χώρος, και φωτογραφήθηκε σε κάθε γωνιά του.

Μάλιστα, παράλληλα με τις φωτογραφίες που ανέβασε από τον ιστορικό χώρο -με εκείνον να κάνει το μοντέλο στα πλάνα- αναφέρθηκε εκτενώς στην ιστορία του, δηλώνοντας σοκαρισμένος που το 1903 μετατράπηκε σε αποικία των λεπρών.
Αναγράφοντας ημερομηνίες και λεπτομέρειες για τη ζωή των εξορίστων εκεί, «έκλεισε» την ανάρτησή του με το σφράγισμα του λεπροκομείου το 1957!



Ο 35χρονος καλλιτέχνης θεωρείται στη χώρα του σούπερ σταρ, ωστόσο το ελληνικό κοινό τον έμαθε μέσω της Eurovision, όπου εκπροσώπησε τη χώρα του το 2016 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος τραγούδησε το κομμάτι «You are the only one», σε σύνθεση του «δικού μας» Δημήτρη Κοντόπουλου, κατακτώντας την τρίτη θέση του διαγωνισμού, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στην Ελούντα, όπου έχει καταλύσει σε πολυτελές resort με την οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα