«Special One» και στις αποτυχίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Special One» και στις αποτυχίεςΔευτέρα, Δεκέμβριος 7, 2015 - 16:43

Αυτοαποκαλείται «Special One» («εκλεκτός»). Και πέρα από τους (22, με Πόρτο, Iντερ, Ρεάλ, Τσέλσι) τίτλους του, «κλέβει την παράσταση» και στις αποτυχίες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το κατάφερε και προχθές, όταν, μετά την ήττα της Τσέλσι από τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, με 1-0, θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς των πρωταθλητών και να προκαλέσει τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους «μπλε» να γνωρίζουν 8η ήττα σε 15 ματς στην Πρέμιερσιπ και να μένουν 14οι με 15β., και14β. πίσω από την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς

Λιγκ. Ωστόσο, τόνισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να... υποβιβαστούμε! Στόχος μας είναι η 4άδα, ή ίσως η 6άδα (σ.σ.: για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ), αφού είναι πρόβλημα πως κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν στο μάξιμουμ». Στην κορυφή παρέμεινε η εκπληκτική Λέστερ (33β.) του κόουτς Κλαούντιο Ρανιέρι, που πέρασε με 3-0 από το Σουόνσι, παρότι ο Βάρντι δεν σκόραρε έπειτα από 11 σερί ματς! Ακολουθούν η Αρσεναλ (32β., 3-1 τη Σάντερλαντ) και με 29 οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αφού η Σίτι ηττήθηκε 2-0 στο Στόουκ και η Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο εντός έδρας 0-0 με τη Γουέστ Χαμ (6η-23β.).

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα