Sex shop και βρόμικα μυστικά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖSex shop και βρόμικα μυστικά!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018 - 13:06

❱❱ Τι υποστηρίζει ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ της Λαμίας!«Εχει διπλή προσωπικότητα» λέει η Γαλλίδα «σκλάβα»

Από την
Εύα Παπαδάτου

Σχέδια για μια κοινή ευτυχισμένη ζωή ισχυρίζεται ότι είχε κάνει η 40χρονη Γαλλίδα με τον Λαμιώτη «Μαρκήσιο Ντε Σαντ», ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος! Τίποτα δεν μαρτυρούσε όσα θα ακολουθούσαν, όταν -όπως είπε η ίδια- έβγαλε εισιτήριο για τις 12 Σεπτεμβρίου και συμφώνησαν να μείνει στην Ελλάδα για περίπου έναν μήνα, ενώ μετά κανόνισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του:

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα προσπαθούσε να με κρατήσει φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο» είπε η αλλοδαπή, ξεκαθαρίζοντας ότι ο 34χρονος εθνοφρουρός ουδέποτε τη χτύπησε, αλλά την έβριζε θέλοντας να έχει το πάνω χέρι. Μάλιστα, εκτιμά ότι έχει διπλή προσωπικότητα!

Το επόμενο διάστημα η 40χρονη αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια για να φωτίσει σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, ενώ ο 34χρονος θα περάσει την πύλη των Φυλακών Τρίπολης, αφού την Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέος, έπειτα από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας στον ανακριτή. Ο Λαμιώτης, που κατηγορείται για αρπαγή κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν, καθώς και για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν, όπως φαίνεται, δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς με τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις του έγιναν με τη συναίνεση των συντρόφων του. Οπως είπε, η Γαλλίδα είχε τηλέφωνο και φορτιστή στο δωμάτιο και δεν ήταν κλειδωμένη, κάτι που της επέτρεπε να επικοινωνήσει με όποιον ήθελε, όπως και έκανε.

«...Μου έστελνε φωτογραφίες από τη Γαλλία που ήταν δεμένη» υποστήριξε ο 34χρονος, ενώ αναφορικά με το μαύρο κολάρο που βρέθηκε, ισχυρίστηκε ότι το έφερε η ίδια από την πατρίδα της και το είχαν αγοράσει μαζί το 2016 από ένα sex shop στον Βόλο όταν εκείνη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα: «Θέλει να με εκδικηθεί επειδή την παράτησα» κατέληξε ο εθνοφρουρός, περιγράφοντας τον εαυτό του ως το θύμα της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα