«Sex» με άβαταρ πορνοστάρ

ΚΟΣΜΟΣ«Sex» με άβαταρ πορνοστάρΠαρασκευή, Απρίλιος 20, 2018 - 20:36

❱❱ Νέα πλατφόρμα γερμανικής εταιρίας θα επιτρέπει στους λάτρεις των ροζ ταινιών να «πρωταγωνιστούν» φορώντας 3D γυαλιά

Τη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών να κάνουν σεξ με μια γνήσια πορνοστάρ κάνει πραγματικότητα γερμανική εταιρία, η οποία υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία πορνό.

Η Me.Mento 3D, με έδρα το Βερολίνο, θα επιτρέπει στους λάτρεις των ροζ ταινιών να «πρωταγωνιστήσουν» σε αυτές φορώντας τρισδιάστατα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και κρατώντας τηλεχειριστήρια, που τους επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τα άβαταρ των αγαπημένων τους πρωταγωνιστριών. Μέχρι στιγμής η εταιρία έχει σκανάρει το σώμα 700 πορνοστάρ, συμπεριλαμβανομένων των Γερμανίδων Τέξας Πάτι και Μικαέλα Σέφερ, που θεωρούνται από τις καλύτερες του είδους. Οι χρήστες της νέας πλατφόρμας μπορούν έτσι με τα εικονικά χέρια που εμφανίζονται στην οθόνη τους να τις αγγίξουν και να ζήσουν την εμπειρία της προσομοίωσης ερωτικών πράξεων μαζί τους.

Για όλα τα γούστα

Οπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Τομπίας Πλάτε, η εταιρία δεν σχεδιάζει να σταματήσει στις 700, αλλά να εμπλουτίσει τη βάση δεδομένων του με περισσότερες σταρ, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν θεωρεί ότι η νέα αυτή τεχνολογία εγείρει ηθικά ζητήματα, καθώς υποστηρίζει ότι «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει το πραγματικό σεξ».

Η φιλόδοξη ψηφιακή πλατφόρμα αναμένεται να λανσαριστεί εντός του καλοκαιριού και να προσελκύει περίπου 200.000 επισκέπτες τον μήνα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι ουσιαστικά η ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούν τα στούντιο παραγωγής του Χόλιγουντ για να μετατρέψουν ηθοποιούς σε χαρακτήρες CGI στα blockbusters τους, όπως έγινε για παράδειγμα στην περίπτωση του Αντι Σέρκις, που υποδύθηκε το γκόλουμ στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα