«Run Gobi, run!»

ΚΟΣΜΟΣ«Run Gobi, run!»Δευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 18:50

❱❱ Η συγκινητική ιστορία της αδέσποτης σκυλίτσας που ακολούθησε έναν υπερμαραθωνοδρόμο θα γίνει ταινία

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κορυφαίοι σταρ του Χόλιγουντ δίνουν μάχη για να κερδίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία που θα μεταφέρει στο κινηματογραφικό πανί τη συγκινητική ιστορία ενός αδέσποτου θηλυκού σκύλου και ενός υπερμαραθωνοδρόμου.

Ο πολύ ξεχωριστός

δεσμός της Γκόμπι και του Αυστραλού Ντίον Λέοναρντ αποτυπώνεται στο βιβλίο «Finding Gobi» «Βρίσκοντας την Γκόμπι», το οποίο έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως. Τα δικαιώματά του έχει αγοράσει εταιρία παραγωγής του Χόλιγουντ, η οποία φουλάρει τις μηχανές της για να αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους «παίζουν» δυνατά ο Χιου Τζάκμαν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ.



Οι δρόμοι της Γκόμπι και του υπερμαραθωνοδρόμου διασταυρώθηκαν πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2016 στην καυτή έρημο Γκόμπι της βορειοδυτικής Κίνας. Ενώ ο Λέοναρντ αγωνιζόταν, εμφανίστηκε ένα μικρό αδέσποτο, το οποίο άρχισε να τρέχει πίσω του. Το σκυλί, που πήρε το όνομά του από την έρημο, τον ακολούθησε επί επτά ολόκληρες ημέρες διανύοντας μαζί του απόσταση 124 χιλιομέτρων, μέχρι την ορεινή περιοχή του Τιέν Σαν.

Μετά τον αγώνα ο Λέοναρντ επέστρεψε στο Εδιμβούργο, όπου ζει με τη σύζυγό του, αφήνοντας την Γκόμπι σε έναν φίλο του στην πόλη Ουρούμτσι, μέχρι να βγάλει τα απαραίτητα έγγραφα για να την πάρει μαζί του. Το σκυλί όμως εξαφανίστηκε και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν μέσω του διαδικτύου οι Κινέζοι για να το εντοπίσουν. Υστερα από διαδικτυακό έρανο η Γκόμπι ταξίδεψε στη Σκοτία, όπου πλέον ζει μαζί με τον Λέοναρντ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα