«Reality» για παραβάτες στο κρεβάτι

ΚΟΣΜΟΣ«Reality» για παραβάτες στο κρεβάτιΤετάρτη, Ιανουάριος 28, 2015 - 15:51

Οι ανόητες σεξουαλικές παραβάσεις ζευγαριών, τα οποία κατέληξαν με κανονικές χειροπέδες ύστερα από ευφάνταστα ερωτικά παιχνίδια, θα είναι το θέμα νέου ριάλιτι σόου που θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Λίγο πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που παραδοσιακά βάζει πολλά ζευγάρια στον πειρασμό να αναζωπυρώσουν το πάθος στη σεξουαλική ζωή τους με νέα κόλπα, το «Sex sent me to the Slammer» αναμένεται να αποτελέσει ένα είδος προειδοποίησης προς τους τηλεθεατές παρουσιάζοντας τα μπλεξίματα που είχαν με τον νόμο κάποιοι συμπολίτες τους, εξαιτίας της ζωηρής φαντασίας τους.

Το νέο ριάλιτι, που θα προβληθεί από το Investigation Discovery, θα διηγηθεί τις ντροπιαστικές ιστορίες 12 ατόμων με τη μορφή συνεντεύξεων σε πρώτο πρόσωπο. Επίσης επαγγελματίες ηθοποιοί θα κάνουν αναπαράσταση των γεγονότων που οδήγησαν τα άτομα αυτά στη φυλακή.

Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις στο πάρκινγκ εστιατορίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για προσβολή δημοσίας αιδούς, αλλά και την περιπέτεια που έζησε ένας παρθένος, ο οποίος αποφάσισε να κάνει πρώτη φορά σεξ με μια όμορφη γυναίκα που γνώρισε στο μπαρ, αλλά κατέληξε να συλληφθεί στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού από το Ορεγκον, που θέλησε να δοκιμάσει ένα kinky παιχνίδι ρόλων για να γιορτάσει τον Αγιο Βαλεντίνο. Το σενάριο της σέξι απαγωγής που είχαν φαντασιωθεί σύντομα βγήκε εκτός ελέγχου, όταν οι γείτονες που είδαν τον Νικ Χάρμπορ να βάζει στο αμάξι ημίγυμνη τη σύντροφό του Στέφανι Πέλτσνερ ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί, κατηγορούμενος για πραγματική απαγωγή.

«Κάθε επεισόδιο διηγείται τις ντροπιαστικές και χιουμοριστικές ιστορίες ανθρώπων που τους συνέλαβαν, τους φόρεσαν χειροπέδες και σε κάποιες περιπτώσεις τούς πέταξαν ακόμα και στη φυλακή εξαιτίας των σεξουαλικών τους παραβάσεων» αναφέρει η εταιρία παραγωγής του σόου Indigo Films.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα