Oπίσθια με θέα υπέροχα τοπία

ΚΟΣΜΟΣOπίσθια με θέα υπέροχα τοπίαΤρίτη, Ιούλιος 25, 2017 - 13:21

Η μόδα που... σαρώνει στο Instagram, με τα γυμνά οπίσθια να... ποζάρουν σε διάφορα, δημόσια πολλές φορές, μέρη του κόσμου έφτασε και στην Ελλάδα.

Ανθρωποι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά τα... κατεβάζουν και φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους, αναρτώντας τα αποτελέσματα στον λογαριασμό Cheeky Exploits, όπως ονομάζεται η νέα... τρέλα του διαδικτύου.

Κορίτσια και αγόρια τολμούν και αποκαλύπτουν διεθνώς την πίσω όψη τους, έχοντας όμως ως φόντο υπέροχα τοπία. Διαφήμιση για κάθε τόπο; Σίγουρα! Με παράδοξο τρόπο; Αυτό κι αν είναι σίγουρο. Κάποιοι εμφανίζονται ολόγυμνοι, ενώ άλλοι ίσα που κατεβάζουν το παντελόνι ή το μαγιό τους ή -για τα κορίτσια- σηκώνουν τις φούστες και τα φουστάνια τους. Πιο τολμηροί, βέβαια, είναι εκείνοι που βρίσκονται σε ερημικές παραλίες ή σε σημεία με λίγο κόσμο, ενώ όσοι επιλέγουν σταθμούς του μετρό ή και κεντρικά μέρη πρωτευουσών (!) είναι πιο προσεκτικοί, αφού καραδοκεί και η... αστυνομία!

Δεν ξέρουμε αν όλη αυτή η μόδα ξεκίνησε από τον Jimmy Jump, ο οποίος άρχισε την... καριέρα του μπουκάροντας σε γήπεδα και κατεβάζοντας τα παντελόνια του, γνωρίζουμε όμως πως η Θάσος, η Κρήτη, η Χαλκιδική, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος διαφημίστηκαν μέσω Instagram χάρη στους... ποπούς τολμηρών τουριστών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα