O Λευτέρης Πανταζής «έχασε» τον ήρωα της ζωής του

SHOWBIZO Λευτέρης Πανταζής «έχασε» τον ήρωα της ζωής τουΔευτέρα, Μάρτιος 20, 2017 - 14:12

Θρήνος για τον Λευτέρη Πανταζή... Συγκλονισμένος είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής λόγω της απώλειας της λατρεμένης μητέρας του Αθηνάς Παγκοζίδη.

Η 85χρονη γυναίκα, που έπασχε από διαβήτη, υπέστη πριν από λίγες ημέρες εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν

σε κρίσιμη κατάσταση έως το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και πέθανε.

Το μοιραίο βράδυ, ο Λευτέρης εμφανίστηκε κανονικά σε προγραμματισμένο live του, στα Χανιά, και στο τέλος του προγράμματος άφησε τα δάκρυά του να τρέξουν, με το κοινό να τον αποθεώνει για τη δύναμη και τον επαγγελματισμό που επέδειξε να βγει στη σκηνή και να τους διασκεδάσει, παρά το προσωπικό δράμα που βίωνε.

«Τραγούδησα για εκείνη»

«Της είχα υποσχεθεί ότι με την επιστροφή μου από την Κρήτη θα κανόνιζα να πάρει εξιτήριο. Δεν ήθελε να βρίσκεται στο νοσοκομείο. “Να κοιτάξεις τη δουλειά σου κι εγώ θα σε περιμένω” μου είχε απαντήσει, κρατώντας τα χέρια μου σφιχτά. Της έκανα το χατίρι, αλλά μέσα μου ο πόνος είναι πλέον αβάσταχτος.

Εκείνο το βράδυ τραγούδησα για εκείνη» εξομολογήθηκε στην «Espresso» ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ακουγόταν πολύ καταβεβλημένος κατά τη χθεσινή επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

«Ηταν ο ήρωας της ζωής μου. Ηταν δύο φορές μάνα, γιατί ανέλαβε και τον ρόλο του πατέρα, όταν εκείνος πέθανε, και μεγάλωσε με πολλή αγάπη και βάσανα τα τέσσερα παιδιά της. Μπορεί να μην ήταν η γυναίκα που με γέννησε (σ.σ.: τον είχε υιοθετήσει, όταν ο τραγουδιστής ήταν στην τρυφερή ηλικία του ενός έτους), αλλά ήταν η μία και μοναδική, η καλύτερη μητέρα του κόσμου» μας είπε

Η κηδεία της Αθηνάς Παγκοζίδη θα γίνει σήμερα στις 13.00, από τον Αγιο Νεκτάριο Αχαρνών (Μενίδι).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα