O κύριος Γκρέι αναστατώνει τις Ελληνίδες!

15:44 9/2/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣO κύριος Γκρέι αναστατώνει τις Ελληνίδες!Πέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2017 - 15:43

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ

Ενώ ο Κρίστιαν παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστάζια πρέπει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τον φθόνο των γυναικών που ήταν στη ζωή του πριν από αυτήν. Δημοσιογραφική προβολή δεν έγινε. Και ποιον ενδιαφέρει η γνώμη των κριτικών για μια ταινία σαν κι αυτήν, άλλωστε...
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ
Πρωταγωνιστούν:

Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπάσιντζερ

Βιογραφία ξανά! Ακόμα παίζεται στις αίθουσες το «Τζάκι», αλλά ο σκηνοθέτης του Πάμπλο Λαραΐν έχει νέα ταινία - βιογραφία κι αυτή!

ΝΕΡΟΥΔΑ

Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ο γερουσιαστής Πάμπλο Νερούδα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προδίδει το Κομμουνιστικό Κόμμα, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση του προέδρου Γκονζάλες Βιντέλα. Ο αστυνομικός Οσκαρ Πελουτσονάου έχει αναλάβει να συλλάβει τον ποιητή. Ο Νερούδα προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα με τη γυναίκα του, τη ζωγράφο Ντέλια ντελ Καρίλ, αλλά αναγκάζονται τελικά να κρυφτούν.
Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λουίς Νιέκο, Μερσέντες Μοράν

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Ο Νέιτ είναι ένας νεαρός πράκτορας του FBI που αναλαμβάνει υποθέσεις τρομοκρατίας. Οταν άγνωστοι κλέβουν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης χημικής ουσίας, ο Νέιτ αναλαμβάνει να εισχωρήσει μυστικά σε μια εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη ληστεία. Κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα αναγκάζεται να προχωρήσει σε πράξεις ενάντια στις πεποιθήσεις του.
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Ραγκούσις
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τόνι Κολέτ, Μπερν Γκόρμαν, Τρέισι Λετς

Η ΚΛΟΥΒΑ

Παλλόμενο από ένταση, αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο και βαθιά πολιτικό, αυτό το κλειστοφοβικό συναρπαστικό φιλμ μάς μεταφέρει στο Κάιρο το καλοκαίρι του 2013 - δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση. Στην αρχή της σειράς των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι, μια κλούβα της αστυνομίας περνά μέσα από τις βίαιες διαδηλώσεις.
Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Ντιάμπ
Πρωταγωνιστούν: Νέλι Καρίμ, Χάνι Αντέλ, Ταρίκ Αμπντέλ Αζίζ

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Εχοντας γεννηθεί στον Αρη, ως αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν από την απογείωση του διαστημοπλοίου που έφερε τη μητέρα του στον κόκκινο πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη. Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του.
Σκηνοθεσία: Πίτερ Τσέλσομ
Πρωταγωνιστούν: Εϊσα Μπάτερφιλντ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Γκάρι Ολντμαν

LEGO ΒΑΤΜΑΝ - Η ΤΑΙΝΙΑ

Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές και, αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω του το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους και ίσως… ίσως έτσι να καταφέρει να... χαλαρώσει.
Σκηνοθεσία: Κρις ΜακΚέι
Φωνές (στα αγγλικά): Γουίλ Αρνέτ, Μάικλ Σέρα, Ροζάριο Ντόσον, Ρέιφ Φάινς, Ζακ Γαλιφιανάκης
Φωνές (στα ελληνικά): Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΓΛΥΚΟ ΦΑΣΟΛΙ

Ο Σεντάρο έχει ένα μικρό αρτοποιείο που σερβίρει ντοραγιάκι (γλυκά γεμιστά με μια πάστα κόκκινου φασολιού, που λέγεται «αν»). Οταν μια γηραιά κυρία, η Τοκούε, προσφέρεται να τον βοηθήσει στην κουζίνα, δέχεται διστακτικά. Αλλά, όπως φαίνεται, τα χέρια της Τοκούε γίνονται μαγικά όταν κάνει «αν». Χάρη στη μυστική συνταγή της, η μικρή επιχείριση ανθεί.
Σκηνοθεσία: Ναόμι Καβάσε
Πρωταγωνιστούν: Κιρίν Κικί, Μασατόσι Ναγκάσε, Κιάρα Ουσίντα

Keywords
Τυχαία Θέματα