O Γερμανός βγήκε από την Εντατική μετά από 18 μέρες

SHOWBIZO Γερμανός βγήκε από την Εντατική μετά από 18 μέρεςΤετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 14:41

❱❱ Ευχάριστες εξελίξεις έφεραν χαμόγελα στα χείλη των μελών της οικογένειας του Βαγγέλη Γερμανού (φωτό).

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν επί 18 ημέρες.

Πλέον ο τραγουδιστής βρίσκεται σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν

να συνεχίσουν εκεί την προσπάθεια αντιμετώπισης της φλεγμονής που του προκλήθηκε. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Γερμανός στις αρχές Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης.

Μικρόβιο στο αίμα

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα και ενώ είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εισήχθη ξανά λόγω μιας φλεγμονής που προκλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε καθαρισμό του σημείου, αλλά στη διάρκεια της δεύτερης νοσηλείας του εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας το οποίο τον οδήγησε στην Εντατική.

Οπως διαπιστώθηκε, είχε μικρόβιο στο αίμα και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός του. Για περίπου μία εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος, ενώ στη συνέχεια μπόρεσε να αναπνεύσει χωρίς τα μηχανήματα. Στο πλευρό του 68χρονου καλλιτέχνη βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα